Дизайнерката Лорън Скот завещала имуществото си на Мик Джагър

Той получава жилище и вещи за 9 милиона долара
Обновена: 27 мар 2014 08:33 | 27 мар 2014 08:31, Елка Василева
7
Дизайнерката Лорън Скот завещала имуществото си на Мик Джагър
Снимка: Reuters

Самоубилата се миналата седмица дизайнерка Лорън Скот оставя цялото си имущество на стойност 9 милиона долара на дългогодишния си партньор - фронтмена на "Ролинг стоунс" Мик Джагър, съобщи Асошиейтед прес, позовавайки се на копие от завещанието й.

Още по темата
Единственият наследник получава жилището на Скот в Ню Йорк, което струва приблизително 8 милиона долара, както и нейни бижута, мебели, автомобили и други лични вещи на обща стойност около 1 милион долара, пише БТА.

49-годишната бивша манекенка с ръст 193 сантиметра беше намерена мъртва в нюйоркския си апартамент на 17 март. Тя живееше заедно със 70-годишния Мик Джагър от 2001 година, след като той се раздели с Джери Хол. Във вторник Лорън Скот беше погребана на скромна церемония в Лос Анджелис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
3
 
! Отговори
куку преди 10 години
До АнонименОт какъв зор Мик ще й плаща дълговете те са били само гаджета а не съпрузи.Ако е искал да й плати можел е да го направи докато е била жива.
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На всички завистници - наследяват се не само пари и апартаменти, но и дългове. Най-вероятно Мик ще трябва да плати сметката. Но, пак спокойно! Той има може би 600 млн. паунда. Може да си го позволи. Ей така ще се решат проблемите. А ние въздухарите без работа и перспектива, дето драскаме по цял ден в днес.бг, ще духаме супата и ще си мислим за милиони. МИЛИОНИ! МИЛИОНИ!!!
4
2
 
14
 
! Отговори
До 2 преди 10 години
До АнонименКъде си тръгнал да му броиш парите на Мик Джагър бе, ***!Гледай си там селската кръчма. Ще ми коментира един гении, който 5 поколения го слушат и ще продължават да слушат музиката му.Пет поколения НЕ чалгаджии.
3
7
 
8
 
! Отговори
не че ми пука преди 10 години
Недоумявам как тая кака имала дългове за 6 млн и се обесила, апък после била завещала на Мик 9 мл. - аман от американски простотии - ни ни занимавайте...
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-после малкото и бедно сираче Мик ще може да си купи шоколад и играчки
1
2
 
19
 
! Отговори
не е хубаво преди 10 години
Интересно дали сте писали за нея докато е била жива, или чакахте да умре за да стане достойна за медията ви.