Лиъм Нийсън: Започнах да пия, когато съпругата ми почина

Актьорът дава интервю на самия Уди Алън за списание GQ
31 мар 2014 16:44, Мария Дуковска
10
Лиъм Нийсън: Започнах да пия, когато съпругата ми почина
Снимка: сп. GQ

Ако сте гледали филмите „Твърде лично" и „Твърде лично 2" или последната му лента „Директен полет", значи знаете, че Лиъм Нийсън успя да се превърне в хитов екшън герой на възраст от 61 години, доказвайки, че никога не е твърде късно за един актьор да промени своето амплоа.

Този месец харизматичният ирландец позира за корицата на новия брой на списание GQ, давайки интервю пред самия култов режисьор Уди Алън. Навремето Нийсън спечели световна слава с хитовете „Списъкът на Шиндлер" и „Междузвездни войни: Епизод I - Невидима заплаха" и стана абсолютно разпознаваем заради носа си на боксьор.

Днес той живее в Манхатън с двамата си синове и е самотен баща, откакто съпругата му Наташа Ричардсън почина след ски инцидент през 2009 година.

Ето и няколко акцента от интервюто с актьора за изданието:

За борбата със своята зависимост към алкохола:

"Отказах се от пиенето преди около година. Пиех твърде много. Започнах, когато съпругата ми почина. Не съм пил по време на работа никога и не бих го направил, но вечер прекалявах с чашката. Седях си сам вкъщи и отварях бутилка след бутилка..."

За това как е стигнал до решението да заснеме филма „Твърде лично":

„Исках да направя екшън, за който да се подготвя физически много добре. Наистина мислех, че ще е нещо като малък страничен път в моята кариера. Наистина смятах, че филмът едва ли ще стигне до голям екран. Но бях зашеметен от успеха му."

Останалата част от интервюто може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
kortes преди 10 години
Velik...
5
2
 
19
 
! Отговори
Евгени преди 10 години
Знам за какво говори, майка ми угасна за 6 месеца болна от рак.Който не го е преживял, не може да си представи каква е болката за близките.Не можете да направите нищо, просто чакате да умре .Бях се пропил, но добре че се обади черния ми дроб и ми забраниха да пия или щях да съм следващия .Не ми се живееше , напълнях, добре че намерих за какво да живея, имам прекрасна дъщеря и любеща жена .Добре, че ги има жените, какво щяхме да правим ние мъжете без тях .
4
1
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Не знаех че Taken и Taken 2 са личен проект. Чудесна режисура и много реалистичен подхот към ситуациите. Издига ми се в очите не само като актьор но и режисьор. Жалко за жена му дано го е превъзмогнал.
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МъжВ този ред на мисли - глупостта до още глупост... и дрънкането на клишета до още клишета
2
0
 
28
 
! Отговори
bix преди 10 години
Един от любимите ми актьори .
1
3
 
14
 
! Отговори
Мъж преди 10 години
Пиенето води до ще пиене, омразата до още омраза. Любовта до любов! Всеки сам решава кой по кой път да върви.