Любовта понякога е сляпа... дори в шоубизнеса

Когато любима и супер гореща звезда намира любовта в лицето на чаровен грозник
18 апр 2014 17:48, Мария Дуковска
23
Любовта понякога е сляпа... дори в шоубизнеса
Снимка: Getty Images

Шоубизнесът е този, който ни налага идеалите за красота. В Холивуд всички са красиви, изящни, слаби, секси и вечно млади. В същото време се случва супер горещи знаменитости да се влюбят в недотам очарователни индивиди от противоположния пол и да заживеят щастливо с тях.

В Холивуд е пълно с абсурдно добре изглеждащи двойки, които сякаш са създадени един за друг като Мила и Ащън, Чанинг и Джена, Брад и Анджелина, Виктория и Дейвид, но има и такива, при които се вижда, че единият е ударил джакпота с горещ партньор, а другият вероятно е влюбен... в добрата душа на половинката си.

Казват, че любовта понякога е сляпа, и ако съдим по тази наша класация, то това е точно така. Все още светът се чуди защо красивата и секси поп звезда и нашумяла актриса Дженифър Лопес излиза с грозноватия танцьор Каспър Смарт, но това е факт вече повече от две години.

Вярно, че той е доста по-млад от нея, но тя със сигурност има голяма възможност за избор и определено не се е спряла на най-горещия, известен или богат мъж от обкръжението си.

В галерията на Tialoto.bg можете да видите списъка ни с топ 10 на недотам съответстващите си като визия двойки знаменитости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ САМО ФИЗИЧЕСКАТА КРАСОТА Е ВАЖНА. ПО ВАЖНА Е И ДУХОВНАТА. ЗАЩОТО ИМА МНОГО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩИ ВЪНШНО И СЛЕД КАТО СИ ОТВОРЯТ УСТАТА СЕ РАЗБИРА ЧЕ НЯМАТ НИКАКВА ДУХОВНА КРАСОТА А СА ЕДНА КРАСИВА ОБВИВКА НА КУХА ЛЕЙКА.
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато жената е докопала богат мъж, дали си вярва че че го обича?
18
1
 
12
 
! Отговори
урук-хаи преди 9 години
Марио, пусни една снимка да те видим теб колко си красива. И дори да си красива, явно щом това е първа ценност за теб, си доста бедна душевно. Да наричаш хората грозни е много долно, независимо известни ли са, бедни или богати. Сами са си постигнали всичко.
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дуковска, напиши статия за секса с грозните хора... а сори, забравих, че ти автобиографии не пишеш. ;)
16
3
 
11
 
! Отговори
ц.г. преди 9 години
*** е тая джей-ло и на *** си мяза
15
1
 
11
 
! Отговори
клю клю преди 9 години
Викат и "огнената джей ло",за това и ходи с младоци,да и издържат!В леглото била некакъв ужас,истинска сатана!Като го изсмуче ще го смени с друг!
14
11
 
7
 
! Отговори
555 преди 9 години
"красивата Дженифър Лопес..." - тая е всичко друго, но не и красива. Латиноска неква
13
2
 
16
 
! Отговори
ХъниБуБу преди 9 години
Ако не се намирахме в България... тази статия не би останала ненаказана! Един журналист няма право да лепи етикети на хората пък да ги обижда още по-малко! Марче, ако не бяхме в родината ни ще лежиш най-малко година за обида, а като гледам, че си направила и галерия... дано до пенсия излезеш! :) <3
12
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"...Дженифър Лопес излиза с грозноватия танцьор Каспър Смарт"Само аз ли не вдявам какво му е "грозноватото" на човека?
11
0
 
17
 
! Отговори
hahaha преди 9 години
грозноват, *** плющи И Jennifer Lopez И J Lo... :) а? добре ли е?
10
1
 
31
 
! Отговори
а бе,марийчее преди 9 години
И какво "грозновато" виждаш в момчето,че нещо не вдявам,м!?Сигурно щото не мяза на Пеевски ли?Или на оня клепар Гущеров?И няма парите им?Вярно,не е с бръсната глава,и няма ланец,но това все пак не е трагичен недостатък,нали така!?Ми той си е пич,та дрънка бе,моме!И двамата са си много готини,да са живи и здрави!:)
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"В политиката няма нищо случайно.Ако нещо се случи, то така е било замислено." Франклин Д.Рузвелт Както в политиката, така и в любовта няма нищо случайно.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая меркантилност, която рекламирате така упорито, ще се връща в пълна сила и за вашите деца, дуХовска, независимо дали имате парички да ги изучите в чужбина..
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъже, които са започнали от нула, а в последствие са станали милионери, по правило още в периода докато са били на нула, са имали сексуални връзки с красиви жени. Не защото жените имали нюх, а защото са разполагали с информация от надежден източник. Информация, която грижливо е била прикривана от обществото. пример: Adolf Eichmann
6
1
 
19
 
! Отговори
Мад преди 9 години
Не е грозно момчето!
5
3
 
4
 
! Отговори
4 преди 9 години
Когато хората не знаят или не искат да назоват причините за нечий успех в професията или в личния живот, те говорят за шанс, късмет или любов.
4
3
 
14
 
! Отговори
до тОДОР хРИСТОВ преди 9 години
ПЪРВО СИ ИЗКЛЮЧИ КАПСЛОКА. И второ, ако само с пари можеш да завъртиш временно някоя куч.а това не означава, че всички мъже си купуваме жените. Трица в гъ.а нямах, когато се оженихме с жена ми. Сега след 25 години брак сме още заеднон въпреки материалния успех.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами явно е по умна от останалите, и не си избира мъж само по външния вид
2
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дженифър Лопес си е дърта *** и е нормално да няма големи претенции.Добре че пак е намирала някой будала
1
6
 
4
 
! Отговори
!!! преди 9 години
zza drugite ne komentiram , az sam namerila milia mi i ne me intresuva nito razlikata vav vazrastta , nito moga da kaja 4e sam se vliubila samo v du6ata ili samo vav van6nostta ili v niakoia 4erta . Kogato ima liubov tia e na 100 % i e palnocenna , Po4nat li krivite smetki , zna4i ne6to ne e nared, Moiata li4na liubov e mnogo krasiva s milia