Ричард Гиър излиза с топ готвачката Падма Лакшми

Тя е бивша съпруга на Салман Рушди
22 апр 2014 17:05, Мария Дуковска
14
Ричард Гиър излиза с топ готвачката Падма Лакшми
Снимка: Reuters

Ричард Гиър излиза с топ телевизионната готвачка Падма Лакшми. 64-годишният актьор и 43-годишната водеща са се запознали по време на снимките на филма „Time Out of Mind“ в Ню Йорк.

Миналата година Ричард обяви, че се разделя със съпругата си от 11 години – Кери Лоуъл, но все още разводът им не е финализиран. Според слуховете той се е втурнал в новата връзка твърде бързо. „Двамата с Падма прекарват доста време заедно у дома“, казва източник пред списание Us Weekly.

„Връзката им е съвсем нова и той не иска да се шуми около нея заради предстоящия си развод“, допълва източникът. „Това е първият мъж, с когото Падма се сближава за последните 4 години и затова е много внимателна. Двамата просто искат да се опознаят, но се забавляват доста добре заедно.“

Гиър има 14-годишен син Омир от Кери, а Лакшми има 3-годишна дъщеря – Кришна, от бившия си приятел Адам Дел (един от собствениците на компютърната компания Dell).

Родената в Индия красавица е автор на готварски книги, а навремето беше омъжена за известния писател Салман Рушди в продължение на три години, преди да се разведе с него през 2007 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
9
 
! Отговори
До 10 Бенита 53 преди 9 години
Абе ти да не си спал с него та да знаеш какъв е. Истината е, че е безумно талантлив и е найсилният холивудски актьор в романтичните роли. "Хубава жена", "Есен в Ню Йорк", "Нощи в Роданте", "Ще танцуваме ли" са класика в жанра. Да не говорим за "Арбитраж" много сериозен филм, който го прави силен и в драматична изява. А ти си никому неизвестна "личност" и ще си останеш такава единствено в собствената си компания.
6
8
 
1
 
! Отговори
Пълен фалш преди 9 години
Ричард Гиър е гей и всички негови връзки са само за пиар с цел да не разберат хората за сексуалната му ориентация.
5
0
 
3
 
! Отговори
млада красавица преди 9 години
До до 3Много си краен, човече..Ти да не си ангел?!
4
2
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Аз пък съм на 52 и нямам признаци на менопауза , а мъжът ми е на 36 ....пък дори не съм известна :)))
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жената винаги трябва да е помлада от мъжа. В противен случай имаме депресия и комплекси. И как може холивудски пич цял живот с една женанещо е недоразвит. Това са богоизбрани персони и трябва да вземат всичко от живота. Бай Киро зидаря сменя в живота си три жени, та тези ли? Важно е накрая на живота си човек за нищо да не съжалява . Както Едит Пиаф.
2
0
 
4
 
! Отговори
Бакхус преди 10 години
Браво,браво....умно.Явно се е отдал на чревоугодничество .Любовта на мъжа преминава през стомаха
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тай е моят любим холивудски актьор. Няма такова джентълменско поведение и излъчване във филмите му. Желая му щастие! Дано е обичан истински, защото той заслужава това. Съпругата му, с която живя 11 г. беше ужастна неблагодарница. Истина е, че известните хора се чувстват щастливи сред обикновена, непозната полувинка. Четох, че и Уинона Райдър има до себе си неизвестен мъж. Никога няма да ги забравя като партньори във великолепният филм " Есен в Ню Йорк". Желая и на двамата да са намерили ЛЮБОВТА.