Мъжкият кок – новата звездна прическа

Джаред Лето, Крис Хемсуърт и Леонардо ди Каприо налагат въпросната тенденция
25 апр 2014 20:32, Мария Дуковска
16
Мъжкият кок – новата звездна прическа
Снимка: Getty Images

Холивудските красавци Джаред Лето, Крис Хемсуърт, Колин Фарел, Леонардо ди Каприо и Хоакин Финикс взеха да налагат една нова тенденция в мъжките прически и тя е косата да бъде вързана не на опашка, а на малък кок.

Въпросната нова мода се разпространи толкова бързо в света на шоубизнеса, сякаш е горски пожар.

След като Джаред си взе наградата „Златен глобус“ с коса, омотана в кокетно кокче, сега и „Вълкът от Уолстрийт“ Леонардо взе да се появява с тази визия на почивката си в Бора Бора, където беше тези дни с гаджето си – модела Тони Гарн.

Вярно е, че тази прическа е доста практична и понякога стои добре на дългата коса, давайки един по-различен, рок отпечатък върху стила, но въпреки това не всички жени намират тази визия за гореща.

В интерес на истината въпросната прическа е налагана от години от съпруга на Гуен Стефани – Гавин Росдейл, който редовно връзва дългата си коса на малки опашлета и кокчета. Същото важи и за комика Ръсел Бранд.

Според модните експерти на тази прическа много ѝ отива тридневната брада, която придава един още по-суров, мачо облик на мъжа.

Вижте кои мъже-знаменитости наложиха тази тенденция и разгледайте снимки на различни идеи за мъжки кокове в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: звездикок
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
7
 
! Отговори
10010 преди 9 години
Като гледам коментарите по-долу за пореден път се убеждавам колко е зле нашенеца...Всеки има право да избира как да изглежда. На който не му харесва да не го прави и да си стои с 1 номер. А ако съвсем се дразни от това другите какво правят - марш в Северна Корея!!!
9
2
 
3
 
! Отговори
лупи преди 9 години
А тъкмо бяхме преживели ужаса от метросексуалността.
8
1
 
4
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Снимки # 9 и 10 са най-добри. Харесвам много мъже с дълги коси, които понякога са на конска опашка. Но мъже, които поддържат косите си чисти. Чак до мъжки кок още не съм стигнала: нека не навлизаме в прекалено женски терен. Изтънчената и деликатна красота, която жените излъчват с коси, прихванати в различни кокове, никой мъж не може да " бие "!
7
5
 
6
 
! Отговори
skylark преди 9 години
***'ераси...
6
6
 
6
 
! Отговори
Ганьо преди 9 години
То ЕвроГейския съюз и САЩ на какво може да ни научат,освен да сме по-женствени???
5
0
 
5
 
! Отговори
м-р кок преди 9 години
ще си пусна и аз
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Журналята някак много нехайно взеха да употребяват думата "мъжки".
3
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Масираната американска пропаганда докара нещата дотам, че вече ме е срам да си призная, че съм хетеросексуален... Ще трябва да си намеря някой педи, за да се показвам пред хората, че ще вземат да злословят, че съм хомофоб.
2
3
 
16
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
А дали е със звездна прическа или не, е въпрос на вкус.
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Достатъчно беше само да погледна в коя държава се случва това.