Джон Хам: Дон Дрейпър е ужасен мъж

Звездата от „Момчетата от Медисън Авеню“ говори за края на сериала
6 май 2014 16:00, Мария Дуковска
0
Джон Хам: Дон Дрейпър е ужасен мъж
Снимка: сп. Men's Fitness

Сериалът „Момчетата от Медисън Авеню“ беше истински хит през последните седем години и получи множество позитивни възгласи от критиката. Това е така отчасти заради историческата си автентичност, визуалния стил, дизайна на облеклата, актьорската игра, но и заради сценариите и режисурата. Сериалът спечели редица награди, измежду които петнайсет статуетки „Еми“ и четири „Златни глобуса“.

Несъмнено най-голямата звезда на телевизионната драма е Джон Хам, когото познаваме в ролята на Дон Дрейпър. Дон стана известен с това, че обича фините неща в живота и не е случайно, че Джон стана наскоро лице на луксозния автомобил Mercedes – Benz S36 AMG Coupе, който ще се продава за невероятните 155 хиляди щатски долара.

Освен това очарователният 43-годишен актьор даде две нови интервюта този месец (май/2014) за списанията Glamour и за Mеn's Fitness, в които най-вече обсъжда последния, заключителен сезон на своя сериал.

Ето и няколко акцента от интервютата с Хам:

За своя телевизионен образ на рекламния директор Дон Дрейпър:
„Смятам, че той е ужасен човек. Той не е виновен, че е повреден, но наистина е доста неприятен мъж.“

Защо се е заинтересувал от ролята в новия си филм „Million Dollar Arm“:
„Исках да бъда професионален бейзболен играч, когато бях малко момче. Все още играя в една непрофесионална лига тук в Ел Ей. В неделя се събираме куп стари пичове, почитатели на бейзбола и играем. Прекарваме си много готино и дори имахме успехи като отбор. Аз наистина харесвам бейзболните филми.“

Защо мъжете и жените не трябва да определят Дон Дрейпър като свой модел на подражание:
„Той носи хубави костюми и винаги има добре оформена прическа, но това е най-хубавото нещо в него. Иначе в характера му са заложени измамата и лъжата. Той е интелигентен, добре изглеждащ и талантлив, но едва ли жените биха искали да имат такъв мъж. Такива мъже не би трябвало да бъдат привлекателни.“ 

Останалата част от интервюто и галерията може да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари