Марион Котияр отново превзе всички корици

Френската актриса позира за четири списания този месец
16 май 2014 22:30, Мария Дуковска
5
Марион Котияр отново превзе всички корици
Снимка: Madame Figaro

Французите определено не могат да се наситят на своята най-ярка звезда в Холивуд, а именно - актрисата Марион Котияр. В момента очарователната брюнетка краси кориците на три списания – Grazia, ЕLLE и Madame Figaro (за майските им броеве), а през юни ще я гледаме на титулната страница на модното издание Marie Claire.

Снимките на Марион за Madame Figaro са дело на Жан Уелтерс. 38-годишната талантлива актриса, която е лице на Dior, логично носи и дрехи на френската марка за тази фотосесия.

В сесията за Grazia Марион показва своята рокендрол страна, като снимките ѝ са дело на Елиът Блис, а интервюто е взето на снимачната площадка на последния ѝ филм „Deux jours, une nuit“.

Кадрите за Marie Claire са направени от Дансиан и ни показват Котияр във фънки стилистика, а тя казва: „Наистина обичам да опитвам нови неща.“

В момента носителката на „Оскар“ промотира своя нов филм „Имигранти“ (The Immigrant), в който участва с Хоакин Финикс и Джеръми Рънър. Наскоро тя завърши снимките на драмата „Макбет“, в която партнира на Майкъл Фасбендър.

Вижте и другите снимки на очарователната мадам Котияр в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, напиши една статия за секса на кориците. Или за коравият секс.
3
3
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
hm
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3-ят пол си има икона!? Да видим кой ще я измъчи повече - казал руснака и почнал: : "На-на-на..." а американския сайт го превел като : "Ха- ха ха" ... та тъй де, аз в случая съм за американците!
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е най-голяма красавица, но е много чаровна и езикът на тялото й говори страшно много - тя играе с всяка част на тялото си, дори и на фотосесиите си личи.