Мери-Кейт и Ашли Олсън отвориха първия бутик с басейн

Близначките в момента са едни от уважаваните дизайнерки в САЩ
18 май 2014 20:15, Мария Дуковска
2
Мери-Кейт и Ашли Олсън отвориха първия бутик с басейн
Снимка: domainehome.com

Най-известните близначки в киното, а и в света на модата– Мери-Кейт и Ашли Олсън, направиха сензация, след като отвориха първия бутик, който разполага със собствен басейн. Магазинът на блондинките се намира в Западен Холивуд, Лос Анджелис и представлява среда-мечта за всеки почитател на минималистичния декор.

Самият магазин носи духа на модерна Калифорния и това е една от причините да има басейн в своя двор. „Искахме жените да се чувстват като у дома си тук и дрехите да са просто част от пространството“, казва Ашли. Тук ще се продава цялата колекция на лейбъла на дизайнерките – The Row, като в допълнение ще се предлагат и винтидж мебели, както и обувки на Manolo Blahnik.

„С течение на времето ще започнем да прибавяме повече арт аксесоари в интериора на бутика“, казва Мери-Кейт, която наскоро се сгоди за брата на Никола Саркози – Оливие. „Като цяло нашата марка налага вид начин на живот и затова този магазин е чудесен начин да изразим себе си. Освен това той предлага място за отдих, което надяваме се да се хареса на жените“, добавя тя.

Оригиналният магазин се помещава в бяла сграда в модерен стил, недалеч от централните зони на Ел Ей (разположен е на „Мелроуз плейс“). До басейна има кожена кошница, пълна с луксозни хавлиени кърпи, в случай, че някой клиент реши да се разхлади в басейна, след като напазарува.

Близначките стартираха модния си лейбъл през 2006 г., като първоначално залагаха на трикотажа и денима. Те обаче бързо се превърнаха в синоним на по-елегантната версия на бохо стилистиката. Олсън са едни от най-уважаваните дами в модата особено от нюйоркчанките, а скоро смятат да стартират и мъжка модна линия.

Дрехите от бранда „The Row“ се продават в 188 магазина в 37 страни по света. През 2012 г., двете сестри спечелиха престижна награда за дизайнерки на годината от CFDA (Съвета на модните дизайнери в Америка), побеждавайки колегите си Marc Jacobs и Proenza Schouler.

Вижте снимки на уникалния бутик в галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Мислили Недомислили преди 9 години
Много препълнен басейна, ако влезе някоя червендалеста *** с големи претенции вътре, ще прелее и ще залее хубавите дизайнерски дрехи. Факт!
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, напиши статия за секса в басейн.