Нямам време за фризьор и маникюр, оплака се Кейт Уинслет

Звездата, която е майка на три деца, признава, че не води бляскав живот
23 май 2014 15:03, Мария Дуковска
3
Нямам време за фризьор и маникюр, оплака се Кейт Уинслет
Снимка: сп. Harper's Bazaar

Британската звезда Кейт Уинслет показва драматичното си излъчване в новия брой на списание Harper's Bazaar (юни/юли 2014). Актрисата признава в изданието, че нейният живот не е толкова луксозен, колкото хората предполагат. Кейт освен филмова звезда е и майка на три деца, като роди третото си дете Беър (което е първо за съпруга ѝ Нед Рокендрол) в края на миналата година.

Освен това тя има 13-годишна дъщеря Миа от брака си с оператора Джим Трепълтън и син Джо от съюза си с режисьора Сам Мендес.

Ето и няколко акцента от интервюто с 38-годишната актриса за списанието:

За третия си, настоящ съпруг - Нед Рокендрол: "Никой не знае, че той е страхотен, направо брилянтен. Хората изобщо не го познават, но съдят за него според името му (той е племенник на сър Ричард Брансън, собственик на "Върджин груп")."

За завръщането си към актьорската професия след третото си майчинство: "Дойде време да се завърна обратно към това, което умея да правя най-добре. Готова съм отново да поемам сериозни рискове в професията си."

За това, че наскоро се е сдобила с първия си маникюр от месеци: "Знам, че звучи много скромно, защото хората мислят, че всички филмови звезди водят бляскав живот, но истината е, че не разполагам с време, за да ходя на фризьор, маникюр и т.н. Добре че беше тази фотосесия, за да се сдобия с маникюр!"

Останалата част от интервюто и галерията може да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
мики рурк преди 9 години
А аз и пари нямам, за маникюр и за фризьор... не само време
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, напиши статия за секса с фризьор.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз така, с тази разлика, че моите три деца са от един мъж и нито той, нито аз сме потомци на някой сър. И двамата сме по 10 часа дневно на работа и не сме излезли по медиите да ревем колко ни е трудно. Така че, не си единствената която няма време за нищо мила Кейт! А вие драги журналисти пишете за нещата от живота българската действителност.