Марк Уолбърг - кинозвезда, перфектен съпруг и баща на четири деца

Актьорът позира със сина си за списание Esquire
24 май 2014 09:48, Мария Дуковска
6
Марк Уолбърг - кинозвезда, перфектен съпруг и баща на четири деца
Семейство Уолбърг през 2010 г.; Снимка: Getty Images

Марк Уолбърг позира с големия си син за корицата на новия брой на списание Esquire (юни/юли 2014). Въпросният брой на изданието е посветено на модерните бащи, а едва ли има по-идеален мъж за корицата като се има предвид, че Марк има четири деца, на възраст между 4 и 10 години.

Навремето Марк стана известен като рапъра Марки Марк, после години на ред рекламираше бельото на Calvin Klein, а към днешна дата е женен за бившия модел Рея Дърам и двамата са родители на две момчета и две момичета - Брендън, Майкъл, Ела Рей и Маргарет.

Освен това Марк успя да се превърне в истински магнат не само заради кариерата си в Холивуд (освен актьор той е и продуцент), но и заради веригата си за бързо хранене Уолбъргърс (в която е съдружник със своите братя).

Днес той живее със семейството си в уединено имение в Бевърли Хилс, Калифорния, много далеч от родния си град Бостън.

Ето и няколко акцента от интврвюто с 43-годишния холивудски актьор за списанието:

За родителството: "Мисля, че най-важното за един баща е да се включва във всеки един аспект от живота на децата си. Само тогава те ще му имат достатъчно доверие и ще му споделят проблемите си и нещата, които ги вълнуват. Аз не искам децата ми да се страхуват от мен. Не искам да ги респектирам със сила. Разбира се, няма да съм съгласен и да си правят каквото им хрумне. Най-важното нещо за мен е да им осигуря всичко, от което имат нужда, но да видя от тях, че те го оценяват. Притеснявам се само да не би да си въобразят, че като деца на знаменитост, всичко им е позволено."

Останалата част от интервюто може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Бацо преди 9 години
Тоа нема средно бе! Пфу, бегай оттука! А я съм вишист, не моо са мери с мене! Пустиняк!
5
0
 
8
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
В артистичната гилдия - на заслужено високо място! Много е добър и като човек!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Марки Марк винаги си е бил пич. Това си личеше още като пя "Wildside"
3
3
 
6
 
! Отговори
аньо харния преди 9 години
абе тоа го познавам бе, само се прави на яктьор, в кръчмата в Лом се напива като *** и троши чаши и чинии, ходи със събути *** и повръща в хорските дворове.. Даже наскоро хвана една овца и и отреза главата на банциг! Да! И я хвърли хе там в дерето да и пият кръвта кокошките. Оня ден го намирам в градинката викам - Марк ти ли си бе? Оня вика- Не съм бе, аз съм Крали Марко или май Марко Поло бях, бе не незнам вече остави ми- вика и аз го зарязах пустиняка, бе мани бегай тая работа..
2
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А сега прочетете във википедия за подвизите му. Тоя е пълна *** и ужасно слаб актьор. Иначе децата и съпругата му изглеждат симпатяги :)
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Марк има хубави деца и е добър баща . Винаги има за какво да се тревожиш около децата си .