Мъжът, нападнал Брад Пит, получи ограничителна заповед

Виталий Седюк е влизал в конфликт и с други звезди
30 май 2014 10:27,
9
Мъжът, нападнал Брад Пит, получи ограничителна заповед
Снимка: Reuters

Брад Пит е получил временна ограничителна заповед срещу украинския журналист Виталий Седюк, който прескочи огражденията и го удари в лицето на премиерата на филма "Господарка на злото" в Лос Анджелис, докато холивудският актьор раздаваше автографи, предаде Ройтерс, позовавайки се на говорителка на лосанджелиската полиция.

Още по темата

50-годишният Пит, който придружаваше дългогодишната си партньорка Анджелина Джоли, изпълняваща главната роля във филма, не пострада при инцидента.

Според Контактмюзик ограничителната заповед забранява на 25-годишния Седюк да се доближава на по-малко от 150 метра от Брад Пит през следващите пет дни. Репортерът все още е в ареста с наложена гаранция от 20 000 долара.

Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС припомнят, че преди около 3 седмици Виталий Седюк е бил уволнен от украинския телевизионен канал "1+1", след като се напъха под шлейфа на роклята на актрисата Америка Ферера на премиерата на анимацията "Как да си дресираш дракон 2" на кинофестивала в Кан.

Виталий Седюк стана известен със скандалните си прояви към знаменитости на премиери и светски събития. Украинецът получи 3-годишна пробация, след като прекъсна речта на британската певица Адел на наградите "Грами" миналата година. На кинофестивала във Венеция през 2011 г. Седюк поднесе букет хортензии на Мадона, принуждавайки я да изрази отвращението си към цветята.

През януари тази година скандалният репортер прегърна през кръста актьора Брадли Купър, поставяйки лице на чатала му. Месец по-късно Виталий Седюк се опита да направи същото и с холивудската звезда Леонардо ди Каприо на кинофестивала в Санта Барбара.

Преди две години Седюк отнесе шамар от Уил Смит, след като се опита да го целуне по устните на премиерата на "Мъже в черно 3" в Москва.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Василиса прекрасна, преди да пуснеш "мат'ряла", прочети какво си написала! Ограничителната заповед е получило украинското ***, а не Брад Пит, както излиза от първото излечение! Кога ще се научите да работите?
7
2
 
4
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
абе стига със тоя брат Петър бе,хората се чудят как да си платят тока и тоя е някъде в космоса спрямо обикновения човек
6
0
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
ударили масон 33степен, но не казват че е за ролите му извън киното...виж жена му до вчера "не знаеше" че ще става политик, но се оказа че знае, че децата и ще станат ВИСШИ политици!... Но, важното е маймуните да се радват и изненадват непрестанно, за да ги оправят качествено! Както се казва, не трябва да разочароват тези, определили ги предварително за маймуни!
5
0
 
5
 
! Отговори
ined преди 9 години
Какво ли не правят хората за да станат известни, спомням си тука имаше един дето замерваше стюардесите с кюфтета.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уил Смит по-скоро му отпери един аматьорски ляв прав, а не шамар, ама айде.
3
1
 
6
 
! Отговори
:( преди 9 години
И още такива безобразия ще се вършат на публични места, и то все по-нагло, защото някой упорито се бори да подкопае и подмени ценностите и традициите, на които се крепи нашата цивилизация! И за да постигне това, получава несъзнателната помощ от страна на най-низшия в духовно отношение хора - простаците, които се радват на всяка пошлост и аплодират най-просташките изяви.Това беше и целта на някои, дето ни управляваха, пък и сега искат да са начело - да възвеличат простотията и примитивизъм.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като гледам, Уил Смит най-мъж излиза ...
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Брад Пит е получил временна ограничителна заповед срещу украинския журналист Виталий Седюк"Василия Пейчева, Василке...., ограничителната заповед е дадена на Виталий Седюк, а не на Брад Пит.