Джена Дюан-Тейтъм е красива и с кокошка в ръце

Съпругата на Чанинг Тейтъм говори за здравословния си начин на живот
2 юли 2014 09:18, Мария Дуковска
19
Джена Дюан-Тейтъм е красива и с кокошка в ръце
Снимка: Natural Health

Факт е, че жената на Чанинг Тейтъм - Джена Даюн-Тейтъм, изглежда невероятно, защото е благословена с добри гени. От друга страна, тя твърди, че добрият ѝ външен вид се дължи до голяма степен на здравословния и активен начин на живот, който води.

Актрисата от сериала „Вещиците от Ийст Енд“ краси корицата на новия брой на списание „Natural Health“, в което говори за начина си на хранене, за известния си съпруг и за майчинството.

Ето и няколко акцента от интервюто с 33-годишната красива брюнетка:

За това, че когато е на 10 години, решава да стане вегетарианец, въпреки че е родом от Тексас, където месото е на почит: "Спомням си много ясно как един ден майка ми ми сготви пилешко, а аз отказах да го ям, защото преди това пилето си беше живо. Освен това преди две или три години моят диетолог ми направи тест за алергии и установи, че имам непоносимост към лактозата, така че вече съм веган. Сега обаче се чувствам много по-добре. Кожата ми стана по-свежа, имам много повече енергия, а умът ми е бистър."

За това, че Чанинг не е веган: „Той е голям стръвник. Истинско момче от Алабама! Ние сме големи противоположности в това отношение, но той уважава моя избор и идва с мен по вегетариански ресторанти, където учтиво яде, каквото му сервират.“

За това как ще се почувства, ако дъщеря ѝ Евърли обича месо като баща си: „Няма да я принуждавам да бъде като мен, но ще направя всичко по силите си, за да я запозная с навиците на здравословното хранене.“

За своя ежедневен начин на хранене: “Храня се с кълнове, с плодове и с листни зеленчуци всяка сутрин – спанак, зеле; ябълки и банани. За обяд правя салата от нахут, домати, черен боб, царевица, краставици, соеви ядки и ям вегетариански бургер с лимонов сок, зехтин, сол и черен пипер. За вечеря обичам да хапвам мексикански черен боб, ориз с домати и авокадо, печени зеленчуци и др."

Вижте снимките на Джена в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
3
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Много е готина, великолепно танцува, талантлива млада актриса е. А с Channing Tatum до нея и малката им дъщеричка са красива картинка.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
шест кокошки съм заклала ............
11
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм виждал много веге-такива, ама ако това е причината да са плоски като дъски....нееее аз си предпочитам месоядните.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ох да й изпапам кокошчицата
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, напиши една статия за секса с кокошка в ръце.
8
5
 
0
 
! Отговори
SS преди 9 години
като я надришти и нацарцори кокошката с курешки ще види колко е хубаво насело с кокошките, иначе през нощта е по мръкнало
7
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дедовия е вегатарианец. Да махне пъичката и вегани и вегатарианци от всички страни съединявайте се.
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От цялата работа не разбрах защо държи тази кокошка и защо някой е сметнал за важно, да запознае света с поредната банална и втръснала история на поредния вегетарианец. Разказахте ни кой какво ядял, сега ни кажете какво е акото им, какъв цвят и с каква консистенция.
5
15
 
2
 
! Отговори
една преди 9 години
грозна, *** и с грозни панталонки. много гнусна хистърска мода, човек да повърне вече
4
9
 
5
 
! Отговори
една преди 9 години
аз виждам 2 кокошки на снимката, 1-та е хипстърка
3
4
 
8
 
! Отговори
Селтак до 3 преди 9 години
"Пише се "през нощтът", а не през "ноща"."Да бе. Щом е "през денът" явно трябва и да е "през нощът". Така е правилно. И "през утринтът" и тка нанатък. Както и да е. :))))
2
17
 
4
 
! Отговори
Димитър преди 9 години
Не знам с какви гени е благословена, но на мен ми изглежда на класическа ***.
1
15
 
7
 
! Отговори
Селтак преди 9 години
Тая каква роля играе? На "готината селска девойка" ли? Сигурен съм преди това не е виждала кокошка освен сготвена. Камо ли да бере чушки и домати. Ехххх девойче. Ела тук при батко да ти покаже вилата и ще те научи как се копа, бере и другата му селска работа. Другата му работа на вилата имах в предвид. Пък на батко ти другата му работа може да я видиш през ноща :)))