Шакира ще пее на закриването на Световното

Парчето й за Мондиала изпревари по популярност официалния химн
Обновена: 2 юли 2014 15:15 | 2 юли 2014 15:15,
7
Шакира ще пее на закриването на Световното
Снимка: Reuters

Суперзвездата от Колумбия Шакира ще пее на церемонията по закриването на Световното първенство по футбол в Бразилия, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на публикации в колумбийски медии.

Според в. "Еспектадор" певицата, която има син от испанския футболист Жерар Пике, ще изпълни новия си сингъл "La La La (Brazil 2014)" на стадион "Маракана" в Рио де Жанейро. Шакира не е потвърдила съобщението. От началото на Мондиала обаче певицата развява "футболния флаг", след като стартира кампания с призив към почитателите на този спорт да подкрепят проявата.

Лоялността й към футбола според изданието е получила отплата и Шакира е поканена да изпълни хитовото си парче на церемонията по закриването на световното първенство. С изпълнението си колумбийската красавица ще отбележи хеттрик, след като пя на церемоните по закриването на световните футболни първенства през 2006 и 2010 г.

Новият сингъл на Шакира "La La La (Brazil 2014)" изпревари по популярност официалния химн "We Are One (Ole Ola)" на Мондиала, изпълнен на церемонията по откриването от Питбул, Дженифър Лопес и бразилката Клаудия Лейте.

Понастоящем сингълът "La La La (Brazil 2014)" е на 53-о място в чарта на "Билборд", докато "We Are One (Ole Ola)" прекара само три седмици в класацията, преди рейтингът му да падне.

Чуйте парчето, което Шакира вероятно ще изпълни: 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Dano преди 9 години
Ne se naaka Kato J.lo
6
0
 
4
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Целта на тези летни спортни парчета не е да притежават някой божествен смисъл, а само да имат запомняща се танцувална мелодия и бърз денс ритъм. Защо ти е 2 листа текст, когато можеш с едно ла-ла-ла или уака-уака да накараш света да танцува? Спомням си неофициалната песен през 1998 г. на Рики Мартин - "гол, гол, гол, але але але" и това е. През Евро 2000 пък излезе "кампеонес, кампеонес". Но и двете още се пеят. Ако искате някой велик екзистенциален текст, си пуснете Сан Ремо или Евровизия.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И Шакито си остаря и тва си е.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер е тази жена
3
2
 
7
 
! Отговори
Пепи преди 9 години
До Джедай Мастър Предишната песен имаше много повече смисъл в нея.Беше кавър на африканска песен.Тази е само едно ла ла ла до втръсване.
2
3
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Същото като Waka-waka за миналото световно, но доста по-тъпо парче.
1
2
 
14
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
а Пике-то ще присъства ли на закриването?