Марго Роби - най-секси актриса за 2014 г.

При певиците с отличието се окичи британката Ели Голдинг
Обновена: 31 юли 2014 15:14 | 31 юли 2014 15:14,
4
Марго Роби - най-секси актриса за 2014 г.
Актрисата Марго Роби, Снимка: Reuters, архив

Модният бранд "Victoria's Secret" организира ежегодната си церемония за връчване на наградите за най-сексапилните звезди в киното, шоубизнеса, на модния подиум, съобщи Си Ен Ен. Церемонията под название "What is Sexy 2014" се състоя в Сан Франциско.

Победителите в различните категории получаваха отличията си от ръцете на ангели на "Викторияс сикрет". Водеща бе една от моделките на марката Лили Олдридж.

През 2014 г. организаторите връчиха отличия на знаменитости, чийто имидж отговаря на понятията "естественост и непринуденост".

За най-сексапилна сред актрисите бе обявена австралийката Марго Роби, а при певиците с отличието се окичи британката Ели Голдинг. За притежателка на най-секси крака в света бе обявена годеницата на Джони Деп Амбър Хърд. Тейлър Суифт се оказа притежателката на най-еротичната усмивка. Ема Стоун стана жената с най-секси очи.

Актрисата Блейк Лайвли получи награда за най-секси тен, а Джесика Бийл - за секси-спортния си стил на обличане. Джесика Симпсън бе призната за най-привлекателната млада майка.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: актрисасексипевица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Мад преди 9 години
За пръв път чувам за такива награди...
1
2
 
4
 
! Отговори
"Викторияс сикр преди 9 години
Нали е "Викторияс сикрет". значи е някаква тайна на някаква си Виктория. Тогава да не ни го излъчват по новините и да не ни занимават с глупости, първо защото хич не ни интересува, второ ей така да са дискретни спрямо тая Виктория. "Сикрет" - айде прас печата на строго секретно и да не ги виждаме повече да спамят по медиите с новини за тях.Не че са грозни, но като се загледаш има и доста хубави българки. Кви са тия моделки, дето ще ми ги проповядват и спамят да ми стават идоли на жени и мъже.