Мелани Грифит със забрана да гледа „50 нюанса сиво“

Дакота Джонсън помолила майка си да не гледа филма
8 авг 2014 14:50, Мария Дуковска
11
Мелани Грифит със забрана да гледа „50 нюанса сиво“
Дакота и Мелани; Снимка: Getty Images

Феновете на „50 нюанса сиво“ вече нямат търпение филмът да се завърти по кината в началото на следващата година. Мелани Грифит обаче явно няма да бъде сред хилядите хора, които ще си купят билет за премиерата на дългоочаквания филмов проект.

Причината е, че дъщерята на актрисата, Дакота Джонсън, е помолила майка си и баща си Дон Джонсън да не гледат филма с нейно участие. Дакота изпълнява главната роля в секс лентата и изглежда се притеснява родителите ѝ да бъдат свидетели на интимните сцени.

Пред IndieWire 56-годишната Мелани споделя: „Дакота ни каза: „Вие, не може да дойдете. Просто няма начин“, затова ние няма да ходим“. Въпреки че актрисата няма да гледа „50 нюанса сиво“, няколко пъти тя е посещавала снимачната площадка.

„Направих посещение за няколко дни, когато те снимаха само нормалните неща“, признава още Мелани Грифит. Звездата сподели още, че въпреки развода си с Антонио Бандерас, се чувства много щастлива и радостна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
До 1Странно е, защото почти цялата кариера на Мелани Грифит се върти около сексуалността си. 90% от ролите й са на ***, стриптизьорка и т.н. Ако не се лъжа първият й филм също е бил широко обсъждан заради множеството голи сцени, когато грифит е била малолетна. До 5Това, че е слаба не значи че изглежда добре. Наистина изглежда ужасно, не заради фигурата й, а поради продължителната злоупотреба с алкохола и наркотиците.
5
3
 
8
 
! Отговори
An преди 9 години
Не изглежда ужасно, даже напротив - показва, че и след 50 е възможно жените да поддържат слаба и стегната фигура. Нима една едра, затлъстяла възрастна жена е по-добър модел за подражание?!
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щастлива и радостна? Мелани Грифит изглежда ужасно! Защо трябва да отслабват така драстично и грозно? И Анджелина Джоли е заприличала на скелет. Искат да ни внушат, че това е нормално и красиво? След това се чудят как да спасяват младите момичета, гладуващи поради тъпо подражателство.
3
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най-вероятно за я разпорили яко и я е срам пред майка и
2
1
 
12
 
! Отговори
до странно преди 9 години
Ами всички хора имат различен морал. На девойката и се струва неудобно майка и да я гледа в голи сцени. Не виждам нищо чак пък толкова ненормално или странно. По-добре ли щеше да е ако се бе показала гола и на майка си? Друг е въпроса, че и майка и има голи сцени. Не виждам нищо чудно в това майката да е забранила навремето на дъщеря си да гледа голите и сцени и във връзка с това после и дъщерята да е забранила на майка си да гледа неините в следствие на възпитанието си.
1
12
 
9
 
! Отговори
странно преди 9 години
Как може да се срамуваш от майка си, а да се показваш на целия свят? Нима другите хора имат занижени представи за естетика, морал и т н.....