Миранда Кер си купи нов дом в Малибу

Супермоделът лудува в новия си крайморски квартал
12 авг 2014 16:29, Мария Дуковска
7
Миранда Кер си купи нов дом в Малибу
Снимка: Instagram

Миранда Кер се сдоби с нов дом в Малибу, за който похарчи 2,1 милиона щатски долара. Австралийската красавица е споделила своя снимка в социалната мрежа, на която се вижда, че тя е щастлива да се разхожда боса из новия си крайморски квартал.

Според списание Variety новата къща на супермодела е построена през 1960 г. и разполага с дневна с кухненски бокс, три спални, две бани, басейн с джакузи и прекрасна панорамна тераса с гледка към океана.

Всъщност къщата е доста скромна за една звезда от ранга на Миранда, тъй като площта ѝ е едва 170 кв. м., но пък и 31-годишната брюнетка, чието състояние се оценява на 30 милиона долара, ще живее тук сама с 3-годишния си син Флин.

Вероятно помните, че миналата година тя се раздели със своя съпруг Орландо Блум и засега, поне официално, няма нов мъж в живота си.

Микро имението на Миранда се намира в края на задънена улица и явно това е мястото, на което тя разчита да започне живота си "на чисто".

Кер и Блум продадоха семейния си дом в Лос Анджелис в началото на 2014-та за повече от 3.9 милиона щатски долара. Двойката все още държи общия си апартамент в Ню Йорк, който обаче по-често е обитаван от британския актьор.

Вижте снимките на новия дом на Миранда в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И за тази дървена барака е платила $2.1 млн? *** като артистка. Прочетете "Равносметката" на Съмърсет Моъм, той добре познава тази пасмина.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А аз си купих нова кола, в кой раздел на сайта да намеря новината?
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малибу е много яко място. И аз бих си купил имот там. Проблема е, че е малко скъпичко там.
3
3
 
6
 
! Отговори
местещият преди 9 години
Официално откривам местенето под тази изключително важна статия.
2
2
 
6
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
До Анонимен: KAK НЕ СЕ СЕЩАШ БЕ, ТАЗИ Е НАЙ-АКТУАЛНАТА АВСТРАЛИЙСКА ХУБАВИЦА, ФОТОМОДЕЛ. И НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ - ТАКАВА КРАСАВИЦА ОСТАВЯТ ЛИ Я БЕЗ МЪЖ? ВПРОЧЕМ ДА И ИМАМЕ ПРОБЛЕМИТЕ ВСИЧКИ НИЕ ЧИТАТИТЕЛИТЕ НА ДНЕС.БГ- КЪДЕ И КОЕ ИМЕНИЕ ДА СИ КУПИ!
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ще пляска катеричката в унисон с плясъка на вълните...