Рита Ора: Все още обожавам Калвин Харис

Поп звездата говори за раздялата си с шотландския диджей
13 авг 2014 15:27, Мария Дуковска
7
Рита Ора: Все още обожавам Калвин Харис
Снимка: Adidas Originals

Рита Ора позира за корицата на новия брой на списание Glamour, Великобритания, където за първи път коментира раздялата си с шотландския диджей Калвин Харис, с когото имаше връзка повече от година.

Британската поп звезда изглежда супер секси и шик във фотосесията, за която носи дрехи от своята собствена колекция за Adidas Originals, вдъхновена от стила на 90-те.

На основния кадър на корицата Ора пък носи черно-бяло сако, от новата колекция на Ralph Lauren.

Ето и няколко акцента от интервюто с 23-годишната звезда за изданието:

За раздялата си с Кавлин Харис, който я заряза чрез Twitter: "Честно казано, ако Калвин не го беше направил, аз никога не бих и помислила да се разделя с него. Отне ми пет дни, за да напиша тези три изречения, с които потвърждавах, че с него вече не сме заедно. Това беше огромен шок. И двамата работим наистина усилено, пътуваме много и често бяхме разделени, но аз бях убедена, че нещата помежду ни ще проработят, въпреки всичко. Когато наистина искам нещо, аз влагам 100% от себе си и в случая беше така. Тази раздяла ми подейства като леденостуден душ."

За това как се справя след раздялата с диджея: "Ще ви кажа истината - не се чувствам много добре, но все пак съм по-добре, отколкото очаквах. Аз обожавам Калвин и все още смятам, че той е невероятно човешко същество. Тази раздяла беше продиктувана от ситуацията и най-вече от света, в който живеем. Ние двамата нямахме някакви лични проблеми."

За най-добрите си приятелки Ели Голдинг и Кара Делевин: "Много малко хора в тази индустрия (в шоубизнеса) реално си държат на думата и тези две момичета са от тази рядка порода."

За да видите последните снимки на Рита, посетете галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1 Явно не е саниран.
3
1
 
2
 
! Отговори
Андрей преди 9 години
До АнонименНе пеят зза ПАЙНЕР, бастуне.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коя е тая и кой е тоя.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Готина е, но малко издиша на втория етаж.