Британските красавци превзеха Холивуд

Гореща английска инвазия в света на киното
14 авг 2014 09:58, Мария Дуковска
16
Британските красавци превзеха Холивуд
Звездата от филма "Дивергенти" Тео Джеймс; Снимка: Vanity Fair

Скоро британският акцент ще стане задължителен в холивудските продукции. Причината е, че списъкът с горещи британски актьори, които вече получават главните роли в хитовите филмови продукции, е направо неизчерпаем.

Като започнем от "Супермен" - Хенри Кавил, минем през "Спайдърмен" - Андрю Гарфийлд, "Батман" - Крисчън Бейл... изобщо трудно можем да се спрем с изброяването.

Все пак решихме да ви представим най-новата вълна от британски красавци в Холивуд, като пропуснем онези, които вече са супер известни и имат милиони фенки, а именно тримата супергерои, които вече споменахме, както и вампирът Робърт Патинсън, елфът - Орландо Блум и Хари Потър - Даниел Радклиф, както и Колин Фарел, Майкъл Фасбендър, Джерард Бътлър.... 

Сред тези нови горещи актьори, родени на Острова, ще видите имената на Никълъс Холт, Джейми Кембъл Бауър, Джейми Дорнан, Дъглас Буут, Сам Клафлин, Макс Айрънс, Том Хидълстън, Кит Харингтън и др.

Първата такава звезда (на снимката) е роденият в Оксфорд хубавец Тео Джеймс, който направи своя пробив в хита "Дивергенти" заедно с новата любимка на Холивуд Шайлийн Удли.

Вижте кои са най-сексапилните нови звезди от Великобритания в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
Колин Фарел е ирландец, но тъй или иначе е по-хубав дори и от новите, направо ми прилича на Луцифер, но много красив и дяволски сексапилен, истински мъж, а не парфюмиран метросексуален и не знам още какъв....
10
2
 
6
 
! Отговори
Фараж преди 9 години
"Британските красавци превзеха Холивуд"- а българските - Лондон ;-Р
9
3
 
3
 
! Отговори
Блааа преди 9 години
На мен не ми харесват. Италианците са по-хубави, примерно Джулио Берути!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кит Харингтън е много добър В Игра на тронове-в ролята на Джон Сняг!
7
2
 
13
 
! Отговори
стейси преди 9 години
Ходих в Лондон началото на тази година, и наистина ми направи впечатление, че има много хубави мъже там....но жените им са потрес.
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и англичаните шще са до време.Сега там са на половина бели, наполовина черни.А САЩ се израсходва откъм красота.Сега ще внасят и жени от другаде. Но все по-рядко са красивите жени.Защото красотата е и нравственост. А сега като погледнеш някоя западнячка и ти се доповръща.Жалко, но след още 10 г. сигурно вече красиви жени няма да има.
5
4
 
6
 
! Отговори
lol преди 9 години
нашите са "***, ***"
4
6
 
11
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Бил съм в Англия и мога да кажа, че там наистина са най-хубавите мъже, които съм виждал. Де и наш *** да имаше толкова стил вместо комплексарско желание да се изкара мъжкар.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напоследък ми е слабост Арън. Има още един-двама много привлекателни. Британците - странно - са привлекателни със своята самоуверенст и даже ароантност. Но далеч не всички са такива. Например в Роберт патинсън не усещам такава.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, често да ни радваш така!
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едни от най-красивите мъже в разни класации топ 10, често са били британци. Пък са си и хубави бе!