Нина Добрев: Смея се истерично на слуховете за себе си

Звездата от български произход дава интервю за изданието Аlexa
Обновена: 23 авг 2014 16:49 | 23 авг 2014 16:49, Теодора Драгоева
14
Нина Добрев: Смея се истерично на слуховете за себе си
Снимка: Alexa

Българската следа в Холивуд Нина Добрев показва целия си блясък в изданието за стил на живот на вестник New York Post - Alexa.

Актрисата от хитовия сериал "Дневниците на вампира" позира в прекрасни есенни рокли на Salvatore Ferragamo, Oscar de la Renta, Zuhair Murad и др. пред фотографа Рандал Славин.

В интервюто Нина, която миналата година се раздели със своя колега от шоуто Иън Сомърхолдър, говори за слуховете за себе си в жълтата преса. Тя коментира най-вече това, че таблоидите ѝ приписват връзки с всички известни мъже, с които я видят да си говори - Орландо Блум, Джеймс Марсдън, Бен Макензи и т.н., a всъщност в момента тя е необвързана.

Ето и няколко акцента от интервюто с 25-годишната брюнетка:

За това как реагира на информациите за себе си в таблоидите: "Обикновено се смея истерично на нещата, които чета за себе си. Хубавото е, че жълтата преса като цяло е положително настроена към мен и рядко си измисля някакви скандали или сензации около името ми. Лошото е, че понякога собствените ми приятели вярват на слуховете в медиите по мой адрес".

За най-добрата си приятелка Джулиан Хъф: "Двете си прекарваме наистина добре - спокойно и забавно. Ето защо предпчитам да излизам на срещи най-вече с нея".

За новия си филм “Нека сме ченгета” (тя е в ролята на сервитьорка, която се сприятелява с двама свои клиенти, които пък отиват на парти, преоблечени като полицаи. Те са толкова убедителни, че в крайна сметка започват да се представят за ченгета):

"Винаги съм обичала жанра комедия, но това е първата ми роля в такъв филм. Беше добре за мен да опитам нещо ново, въпреки че повечето шеги на момчетата бяха на мой гръб."

Вижте в галерията на Tialoto.bg снимките на Нина за изданието, както и няколко кадъра от нейните последни светски изяви, на които изглежда фантастично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
x - мен преди 9 години
тази новина за 24 часа получи 10 коментара?!...Теди,пиленце ела и си прибери вересиите,мила!
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе всички се смеем така,докато сме още момиченца и не знаем какво могат да причинят клюките,особено в държавичка като нашата,запазила нещо от стария патриархален светоглед. И точно защото държавата е малка,впоследствие се разбира кое е било злобна клюкарска измислица и кое -истина.Но става нещо като "след дъжд качулка" - златни шансове са пропуснати, навредено е на някого да постигне нещо хубаво,били са разделени двама млади и единият е вече семеен,когато разбира,че злонамерено са го заблудили
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, Нинче!И момичето хубаво, и тоалетите й подбрани с вкус, и визията й е естествена и буди симпатии.
6
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Таз и тя ли звезда ??? бързо за парй ледена кофа
5
25
 
4
 
! Отговори
Forg преди 9 години
Коя е тая че се смее . Само господ се смее бе *** такъв. Факта че не те познавам не ми позволява да се смея .
4
4
 
27
 
! Отговори
г-жа Добрев преди 9 години
Ей това е успяла българка в чужбина, не като Мика Кюрдичкова.
3
10
 
9
 
! Отговори
Nina преди 9 години
Nikolov .. Нещо номерче, адрес .. Имам нужда да ми обрулиш сливата
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nina, ti si edna mnogo krasiva jena.Ne obrustai vnimanie na zawistnizite, kolkoto po krasiva stavach, tolkova poveche ste te pluvat.Jelaq ti mnogo, mnogo stastie i uspehi.Nikolov
1
8
 
7
 
! Отговори
комнтар преди 9 години
Брюнетка ли си или блондинка-не знаяНо според Здравният ни Министър , лечението на истерия е доста скъпо. ВНЕСЕТЕ НЕЗАБАВНО В ЗДРАВНАТА КАСА , 1.5 МИЛ. ДОЛАРА , СПОРЕД ОБЯВЕНИТЕ ОТ ВАС ПРИХОДИ....