Робин Уилямс не е имал финансови затруднения

Преди две години той е отказал да изнесе шоута за 600 000 долара
Обновена: 27 авг 2014 19:14 | 27 авг 2014 18:56,
14
Робин Уилямс не е имал финансови затруднения
Снимка: Архив Reuters

Преди две години Робин Уилямс е отхвърлил предложение да изнесе две шоута в двореца Цезар в Лас Вегас, които щели да му донесат 600 000 долара, съобщи Контактмюзик. Това оборва твърденията, че актьорът имал финансови проблеми, когато си отишъл от този свят.

Звездата от филма "Мисис Даутфайър" бе намерен обесен в дома си на 11 август. Преди две години Уилямс отклонил възможността да изнесе две шоута в Града на греха, се казва в документ на компанията организаторка на концерти AEG Live, с който се сдобил сайтът за знаменитости TMZ.

Починалият актьор се снимал в ситкома "The Crazy Ones" на телевизия Си Би Ес, когато отклонил предложението да изнесе спектакли в Лас Вегас.

Говорителката му Мара Бъксбаум настоя, че Уилямс не е имал парични проблеми преди смъртта си и че страдал от силна депресия, довела до самоубийството му.

"Робин нямаше финансови проблеми - каза тя. - Човек трябва да е щастлив, ако финансовото му състояние е като неговото. Разбирам желанието на хората да разберат причините за трагичната му кончина. Това обаче няма как да стане. По-добре ще е да научат повече неща за силната депресия. Категоричен отговор не може да бъде получен и не е нужно да се спекулира с това."

Малко след смъртта на Робин Уилямс третата му съпруга Сюзан Шнайдер разкри, че той наскоро бил диагностициран с болестта на Паркинсон.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Лидия преди 9 години
Съгласна съм с коментара на Райна. Жалко, много харесвах сериалът му със Сара Мишел Гелар... Какво да се прави, парите не са всичко на този свят. Да почива в мир, човекът.
10
2
 
4
 
! Отговори
Някоя преди 9 години
Парите не могат да купят приятели, не могат да купят любов, не могат да купят нищо! Той е имал пари, но е нямал нищо истинско в живота си! Всички са се въртели около него заради славата и парите му - това най-вероятно го е погубило. В днешно време, ако нямаш пари си никой и нищо - а него явно му е писнало да го използват, макар че щеше да направи едно добро ако беше насочил депресивните си мисли, към тези които са го наранявали. Да посегнеш на себе си е най-голямата глупост, нищо не се решава.
9
2
 
4
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
какво финансово състояние бе? аз 600 лв не съм виждал на едно място....басии и депресиите баси и чудото..
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има българи, които едвам свързват двата края, но не се предават! Тоя е милионер, ама решил да умре, че му било скучно....
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
прочетете за проекта МК УЛТРА и защо точно на 11 август. Тогава ще ви станат малко по-ясни нещата.
6
1
 
5
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
на улицата да застане за снимка с него по 10 долара богат ще стане :D Аз ще дам даже 15$Реклами да прави пари ще взима!!!ПСИХИКАТА МУ НЕ Е ИЗДЪРЖАЛА НА НЕЩО!!! ТОЙ СИ ЗНАЕ КАКВО :(
5
2
 
11
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
В Русия "звездите" умират от алкохолизъм, а в Америка от депресия.
4
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Търсеше още кинти за да си купи кокаин.
3
9
 
2
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Че естествено ,че не му пука за пари.Нали вече е под формата на пепел.Ако имаше акъл както си е направил сметка да се беси можеше поне да набута някой с заем.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Хитлерболно си
1
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Робин Уилямс не е имал финансови затруднения" тва е проблема ... можел е да си позволи всичкото бело на света :D