Безстрашните ангели на Victoria`s Secret

Сексапил и през есента
Обновена: 5 сеп 2014 09:10 | 5 сеп 2014 08:48, Мария Дуковска
15
Безстрашните ангели на Victoria`s Secret
Снимка: Victoria`s Secret

За пореден път, сексапилните ангели на Victoria`s Secret внасят голяма доза съблазън и красота в сезон есен-зима 2014.

Колекцията бельо е тематично обединена под красноречивото „Very Sexy”, оставяйки малко за съмнение, че наистина е изключителна.

Предложенията в линията се характеризират с всички черти, които едно бельо за съблазън трябва да притежава - “push up”ефекти, силно и дълбоко изрязани деколтета, многобройни детайли от дантела и сатенени завършеци.

В кампанията „Fearless” за есен-зима 2014 на Victoria`s Secret участие взимат ангелите Бехати Принсло, Кандис Суонепол, Лили Олдридж, Жасмин Тукс и Марта Хънт.

Цветната палитра в изкусителните предложения варира в наситени нюанси на графитено сиво, бордо, изкусително червено и класическо черно.

Принтовете в колекцията са сведени до стилно монохромно каре, а към задължителните аксесоари за съблазнителна визия са добавени меки кожи в бяло и черни елементи с косъм.

Кампанията към колекция „Very Sexy” на Victoria`s Secret за есен-зима 2014 е заснета на фона на масивни спални в стара къща с богата орнаментика от барокови извивки и златист обков.

Всички кадри от кампанията можете да видите в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
е преди 9 години
и със сезал да я увият пак ще е прекрасна
10
5
 
8
 
! Отговори
Абе... преди 9 години
Тия безименни принцеси (буквално никой не знае как се казват) ги викат по скъпарски хотелски апартаменти с балкони на последните етажи в Ню Йорк или Лас Вегас и ги поливат голи със шампанско после > изреждат им се по 7-8 бейзболиста, хокейста, баскетболиста и филмови продуценти! От стотици момичета в този бизнес от дъното отлепят десетина макс, другите си остават луксозно парче месо за платежоспособните господа от "хай-лаифа". След 30 свършват сами в някоя каравана със спринцовка и бутилката...
9
5
 
5
 
! Отговори
Абе.... преди 9 години
До Х:АБЕ ти да не си пиян от сутринта бе колега?!? Сега ще те светна малко по темата. Не само че не могат да ме купят ами 90% от тях ще се наредят на опашка пред у нас и пълна програма ще ми направят за 1000-2000$. Във В.Сикрет са точно ей такива които искат някой да ги забележи и да пробият я в порно иднустрията я в киното я в леглото на някой дедко паричко дето дъвчи по 1 блистер виагра за закуска като бомбони. ТЕ продават телата си и за подходяща сума и със прасе биха преспали, чат ли си???
8
1
 
1
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
МДААА, КОЛКО ПРАВИЛНО ГО ПЕЕШЕ КЛАСИКЪТ ТОДОР КОЛЕВ / ЛЕКА МУ ПРЪСТ/- ,,ЗА СТАРИ БАБИ- ГУМИТЕ СА СЛАБИ.ЗА МЛАДИ ДРУГАРКИ СЕ ВЗЕМАТ ДРУГИ МЯРКИ!''
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красотата им е голяма и естествена, не се постига нито с ***, нито с изпотяване:)))Плащат им много пари защото модната индустрия си е някаква световна перачница на пари.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако гащите правеха жената красива всяка щеше да е красива.Ако една жена иска да е красива да се движи повече, да стегне бедрата и ***,да се изпотява повече,да чете повече, да е възпитана и милаи ще бъде желана.Това са скъпи *** проектирани от дизайнер-педдал,които няма да ви направят привлекателна
5
2
 
10
 
! Отговори
Абе... преди 9 години
Много грим, ГИГА много фотошоп и то толкова професионален чак от километри се вижда. Скъпоплатени промоутърки на НЕ-стилно и НЕ-елегантно бельо няколко са реално красиви, но болшинството са просто там, за да си намерят гадже или някой тъпкач, а болен пенсионер милиардер, а спортист, а музикант или някое измислено актьорче. Така работят нещата в мега меркантилния свят: всичко се показва и съответно продава, този привкус започна да се прокрадва с пълна сила последните 10-15 години и у нас...
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Готини са си девойчетата.
3
0
 
4
 
! Отговори
xxl преди 9 години
КАКВА ПРЕДНИЦА.
2
4
 
8
 
! Отговори
за фльорците преди 9 години
До Анонимен 1Общо взето си прав в коментара си, но не мисля, че тези манекенки са на дрога. Всеки използващ дрога се съсипва. Въпросните манекенки, колкото и да са ти антипатични,повечето от тях са от дълги години в модата и ако са използвали постоянно дрога досега доста да са погрознели, болни или измиращи. Въпреки че доста хора вярват като теб,че е задължително подобни светски особи да ползват някаква дрога- не мисля че сте прави. Иначе са си компаньонки както ги наричат,за да не ги обиждат.
1
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви ангели, какви пет лева...това са обикновени високоплатени компаньонки, които на всичкото отгоре преди дефилета и снимки гладуват и са само на сокове и дрога, за да издържат. Развяват *** и цици, целите накачулени с пера и финтифлюшки, само и само потенциалната клиентела да ги забележи и набележи....и всичко това ни го навирате, вие медиите, всеки ден по няколко пъти пред очите. А най-лошото е, че стават модел за подражание на подрастващите...Това не е естествена красота!