Кристен Стюарт продължава пътуването си във висшата мода

Непокорната актриса краси корицата на списание Vanity Fair
8
Кристен Стюарт продължава пътуването си във висшата мода
Снимка: сп.Vanity Fair

Кристен Стюарт може да е талантлива актриса, но е доста нетипична за холивудска звезда. Въпреки бунтарското си излъчване и факта, че почти никога не се усмихва, тя се превърна точно в такава. Освен това тя се сдоби с престижен договор да бъде лице на модния гигант Chanel, а в личния си живот се облича в унисекс дрехи, не носи грим и крие косата си почти непрекъснато под спортни шапки.

Но нищо от изброените факти не може да спре нейното пътуване в света на висшата мода. Звездата на сагата „Здрач“ почти всеки месец се появява по кориците на модните списания, а през септември ще краси корицата на престижното издание Vanity Fair, Франция.

В интерес на истината Кристен, която наскоро скъси драстично косата си, е изключително фотогенична и снимките от сесията са безупречни. 24-годишната бивша приятелка на Робърт Патинсън все още има тийн излъчване, но напоследък изглежда някак по-зряла и уверена в себе си. Тя позира в дрехи от колекцията на Chanel есен-зима 2014 пред обектива на фотографа Себастиан Ким.

Ето и няколко акцента от интервюто с актрисата:

За еволюцията на своята кариера: „Мисля, че след „Здрач“ и „Снежанка и ловецът“, които бяха наистина големи продукции, почувствах, че не искам и следващият ми филм да бъде голям. Сама предпочетох да сляза от тази „огромна вълна“ и да си почина малко.“

За работата си с Жулиет Бинош, с която участва в лентата „The Cloud of Sils Maria“: „Бях супер нервна, когато се срещнах с нея за първи път. Тя има тази безумна способност да те постави в позиция, в която да разкриеш част от себе си, която не обичаш да показваш. Винаги съм искала да бъда като нея – ексцентрична, отворена, възвишен мислител.“

Разгледайте снимките на Кристен за списанието в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
3
 
! Отговори
Тракийски преди 9 години
Като модел ще е супер. Хубавичка , няма да се налага да задълбочава в актрьорска игра, както се видя ,че не може. Всичко добро и желая. Сега остава и партньорът й от онзи *** филм да тръгне по стъпките й и ще е направо върховно за Холивуд.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо против момичето, но "талантлива актриса"? Тя, горката, има едно изражение и това е...
3
4
 
4
 
! Отговори
Здравствуйте преди 9 години
Тия от Шанел и Венити Файър в ред ли са ? Тази - муза ? Най-красивата е супер модела Карли Крос.
2
8
 
7
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
До СтършелПриличате си ...
1
5
 
10
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
Уф! И тази е едно природно недоразумение.