Принц Хари на 30 - черната овца на кралския двор

Нацистка униформа, голи снимки и скандал с армията бележат живота му
Обновена: 15 сеп 2014 14:08 | 15 сеп 2014 10:44, Александър Попов
31

Хари на лекоатлетическата писта. Снимка: Reuters

Въпреки че почти цялото внимание е насочено към Уилям, Кейт и тяхното бебе Джордж, кралският двор си има своята черна овца.

Днес внукът на кралица Елизабет Втора - принц Хари, навършва 30 години. Фактът, че все повече се отдалечава от трона, не го прави по-малко любимец на британците - той е на четвърто място по наследяването на британския престол, а след като стана ясно, че съпругата на брат му очаква второ дете, ще отиде на пето.

Принц Хенри Чарлз Албърт Дейвид Уелски е роден на 15 септември 1984 година. След развода на родителите си - Чарлз и Даяна, Уилям и Хари остават да живеят при майка си. Когато Даяна загива в автомобилна катастрофа през 1997 година, Хари още няма навършени 13 години.

Макар и посветил голяма част от времето си на армията и благотворителността, често постъпките на Хари са водеща новина в жълтата преса, а на няколко пъти той трябваше да се извини публично.

Един от най-големите скандали с негово участие избухва през 2005 година, когато той се появява на бал с маски с нацистка униформа. Дни по-късно се извинява публично за поведението си, след като всички таблоиди го изтипосват на първите си страници.

Няколко години по-късно той попада "под обстрел" и на армията, след като прави неуместно изказване за периода си като втори пилот на вертолет "Apache", в чиито задължения е влизал контролът върху оръжейните системи на бойната машина.

"Това за мен беше развлечение, защото много обичам да играя на "Плей стейшън" и "Хикс бокс". Ето защо ми е приятно да мисля, че с пръстите си съм бил много полезен", каза той след 20 седмици в Афганистан.

Естествено, това възмути военните, които бързо го атакуваха и заявиха, че това е оскърбление към паметта на всички войници от армиите на НАТО и техните съюзници, които са се сражавали и загивали редом с него.

Безспорно най-шумният скандал с участието на Хари е след появата на негови голи снимки от парти в Лас Вегас. По време на инцидента той е бил в отпуск от армията, но признава, че би трябвало да е по-сдържан.

"Това е вероятно класически пример, че съм повече военен, отколкото принц. Бях в частен апартамент и се очаква там да има някакво уединение. В крайна сметка разочаровах себе си, разочаровах семейството си, разочаровах и други хора", заяви Хари в поредно извинение с печат кралския двор.

Скандалът обаче не помрачи отношението на сънародниците му, дори напротив. Хиляди британци го подкрепиха със снимки далеч от дворцовия морал - голи и отдавайки му чест.

Не закъсня и предложението принц Хари да участва в порнофилм, като предложеният му хонорар бе 10 млн. долара. Сюжетът пък следвал купонджийските голи кадри от частното парти в Града на греха.

Стив Хирш от компанията "Вивид Ентъртейнмънт" изпрати писмо до кралския дворец в Лондон, в което отправи пълното си предложение към "принца купонджия".  "Уверяваме ви, че сексът ще се основава на добър сценарий и скъпоценните камъни в короната изобщо няма да бъдат "омаловажени", написал Хирш в писмото.

Днес, вече на 30, Хари е най-желаният ерген на Острова, а изцепките му не намаляват по никакъв начин славата му. През последните месеци Хари показа, че следва стъпките на баща си на нежния фронт и си е паднал по Камила. Но далеч по-хубава от Камила Паркър, която замести принцеса Даяна в ложето на Чарлз.

Според клюките Хари излиза с бившата Мис Единбург Камила Търлоу. Тя "наследява" в чаршафите му Кресида Бонас, с която се разделиха през април.

Името на Хари бе намесено и в най-големия скандал на Острова през новия век. Телефонът му, заедно с тези на Уилям и Кейт Мидълтън, са били подслушвани от хора, работили за закрития таблоид на медийния магнат Рупърт Мърдок "Нюз ъв дъ уърлд".

По данни на британската преса принц Хари ще отпразнува 30-ия си рожден ден в двореца Кенсингтън, където живее заедно с брат си и съпругата му. Сред гостите на празника се очакват бившите приятелки на Хари Челси Дейви и Кресида Бонас, както и 25-годишната сътрудничка на благотворителна организация Камила Търлоу - същата, с която Хари често е забелязван напоследък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: принц Хари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
гост преди 9 години
До АнонименНа кой баща по-точно?Обществена и световна тайна е, че баща му не е Чарлз, а някакъв треньор ли, коняр ли, на Даянка... Тъй че и тя не е била света вода ненапита.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по-външност прилича на майка си, по тъпотия на баща си и баба си, взети заедно!
21
0
 
3
 
! Отговори
к преди 9 години
Шотландия се отделя. Търсят глупости да ни занимават. Короната се разпада. Следва Австралия. Минава им времето на англичаните. Човешкият ресурс ще е 1 - Китай, Индия, Русия, дори и Индонезия. 80 милиона англичани няма да дават акъл на света. Ще го разберат в скоро време. Научно - техническата революция иска хора. Те са моторът. Англичаните нямат ресурс. Не им е 1900 година.
20
1
 
3
 
! Отговори
бачо преди 9 години
До АнонименМного точно казано там важи правилото кой от чий четал е излязал!
19
3
 
1
 
! Отговори
SS преди 9 години
ДО 19 - Аз не ходя наакан,но ако на теб ти се иска ,ако или аки ,мога и на твоята глава да акам.А щом те кефи наакания принц и нааканото му семейство ходи им обърши нааканите дупета.
18
2
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Таман ще го произведат майор след няколко години, да командва бомбардировките над С. Петербург...
17
0
 
3
 
! Отговори
до 14 СС преди 9 години
Защото акате на всичко,затова ще ходите все наакани...
16
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кралското семейство ми изглежда като една ненужна пиявица от циркаджии които пръскат сума ти пари без да работят нищо.
15
1
 
16
 
! Отговори
Valeri Kostadinov преди 9 години
Млад е, забавлява се - съвсем естествено е.
14
8
 
7
 
! Отговори
СС преди 9 години
Да му акаме на главата на принца и на гостите и на кралицата и на краля !
13
3
 
29
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Така като го гледам по тия снимки прилича на земен човек, от народа. Май с недоволство ходи на разните му официални събития и през повечето време предпочита да се весели и да джитка спортове с хората. Кой да знае...
12
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако тъз сладникава слива е стандарт за красота и привлекателност на англичанката се чудя кви ли са им грозните?Некакви вълчаци сигур
11
10
 
11
 
! Отговори
69 преди 9 години
Тоя тип е само за БГ курортите, защо се бави ами не е още дошъл?Пък какъв е грозен...
10
8
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, че е този, да прилича малко на майка си, че цялата им рода не мяза на нищо, вкл. и брат му....
9
2
 
35
 
! Отговори
киро преди 9 години
цял живот купон
8
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудо- младо и им подслушват телефоните ?Де да бяха така прецизни , и подслушват Джихадистите в южен Лондон !Що ли не са ги проследили , както са следели Хари !
7
10
 
48
 
! Отговори
tuzarya преди 9 години
Чудя им се и на двамата принцове, как могат да живеят с убийците на майка им!
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а.... с нацистката униформа имало...
5
2
 
46
 
! Отговори
Зиг преди 9 години
Ами изглежда като да е едно лудо-младо момче.
4
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Очаквах снимки от голото хоро в апартамента и с нациската униформа......