Вилата на Стинг в Тоскана

Вижте къде певецът и съпругата му Труди прекарват голяма част от времето си
5
Вилата на Стинг в Тоскана
Снимка: architecturaldigest.com

Джордж Клуни е само една от звездите, които са се влюбили в Италия и са си купили имот на Ботуша (неговият е на езерото Комо). Британският певец Стинг също от години притежава заедно със съпругата си Труди Стайлър вила в Тоскана. Тя се казва Il Palagio и наистина представлява впечатляващ имот.

Знаменитата двойка прекара цели седем години в обновяването на вилата. Днес двойката използва италианското си имение не само за своята собствена почивка, но и приема резервации за сватби, събития, както и за седмичен престой.

Стинг и Труди купуват вилата в края на 1990-те и заедно с ландшафтния архитект Арабела Ленъкс-Бойд, трансформират запуснатата градина, превръщайки я в красиво селско отстъпление, достойно дори за кралски особи.
Всъщност вилата не е единственото нещо, което семейството предлага на обществеността да сподели с тях самите. Хората могат да си купят онлайн от меда, виното и зехтина, произвеждани в имението. Вилата е съставена от четири къщи за гости и една основна къща. Общо тук могат да бъдат настанени 50 гости. В имота може да бъде организирано събитие с до 500 души. Шикозното място предлага изобилие от кътове за релакс – тенис корт, плувен басейн, езеро и йога център.

Най-причудливото хрумване е шахматната дъска в реален размер, къщата на дървото до езерото и гигантската статуя на Буда в параклиса на вилата. Всичко това разкрива личността и очарованието на иконата на рок музиката Стинг, който тук е „приютил“ и своето звукозаписно студио.


Вижте снимките на тосканското имение на Стинг в галерията нa Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Petar, NY преди 9 години
Това е дъска на която фигурите са големи колкото хора. Интересно е..
4
0
 
5
 
! Отговори
razgradski pop преди 9 години
какъв е реалният размер на една шахматна дъска?
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стинг определено има вкус за двор. Страхотно е!
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е такава дъска дето е като истинска.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kakwo e "шахматната дъска в реален размер"