Новата Miss Dior

Дженифър Лорънс в кампанията за есен-зима 2014
Обновена: 9 окт 2014 13:51 | 9 окт 2014 13:51, Мария Дуковска
5
Новата Miss Dior
Снимка: Miss Dior

Актрисата, която наскоро бе обявена за най-добре облечената сред жените в класация на списание Glamour, затвърждава престижното си отличие в новата кампания за есен-зима 2014 на Miss Dior.

Четвъртото поред участие на звездата като рекламно лице за френската модна къща е отбелязано с може би една от най-стилните визии, които актрисата е представяла до момента.

Новият модел чанта „Be Dior“ за есен-зима 2014 е „придружен“ със стилистика от класически костюм в две части, дело на дизайнера Раф Симънс.

Студийните снимки представят небрежната прическа на актрисата, която за пореден път доказва твърдението, че е „виновна“ за създаването на усещане, че костюм Dior се носи толкова лесно, колкото и всички други дрехи.

Звездата от „Игрите на глада“ позира с прави линии на елеци и спортни якета, които акцентират върху последните модели на „Be Dior“ чантата, съставени в различните ѝ цветови варианти от монохромни комбинации през жълто с анималистичен принт и пастелни розово и синьо.

Всички кадри от рекламната кампания за есен-зима 2014 на Miss Dior можете да видите в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Напротив, голям образ е. Аз лично я харесвам. Неподправена, и точно обратното на лицемерните холивудски артисти. От отдавна там не е имало човек, който да е толкова себе си, без маски, без префърцуненост... Каквато е била преди популярността, такава е и сега. Надявам се не се промени... Холивуд за съжаление променя хората..
1
3
 
0
 
! Отговори
д-р Енчев преди 9 години
Да заповяда за nose job