Кеша обвини бившия си продуцент в сексуален тормоз

Певицата настоява за обезщетение за щети и пропуснати ползи
15 окт 2014 14:05, Красимир Ангелов
14
Кеша обвини бившия си продуцент в сексуален тормоз
Снимка: Reuters

Американската поп звезда Кеша обвини бившия си продуцент д-р Люк в сексуално посегателство и морален тормоз, предаде Франс прес.

След като отхвърли тези обвинения, продуцентът на свой ред набеди певицата, че уронва престижа му и неправомерно е прекъснала договора си с него.

Според текста на жалбата, внесена във Върховния съд в Лос Анджелис, 27-годишната Кеша обвинява 41-годишния продуцент, чието истинско име е Лукас Себастиан Готвалд, "че я е принуждавал да употребява дрога и алкохол, за да може да злоупотребява сексуално с нея".

Освен това продуцентът я унижавал постоянно с цел да я накара "да загуби самоуважение и да не може да се контролира".

Певицата твърди още, че д-р Люк е получил прякора си, "продавайки дрога в продължение на десетте години, през които е бил китарист в предаването "Saturday Night Live", преди да стане продуцент и композитор на най-големите звезди на американския поп, като Кейти Пери, Риана, Кели Кларксън и Бритни Спиърс.

Кеша настоява да получи обезщетение за щети и пропуснати ползи и за прекъсване на договора си с него, който продължава да е в сила.

Съвсем различна обаче е версията на д-р Люк, четирикратно номиниран за наградите "Грами". Той също депозира жалба в съда, в която обвинява певицата, нейната майка и новия й мениджър в уронване на престижа и неправомерно прекъсване на договора. Кеша е обвинена във "фалшиви изявления" по негов адрес, които имат за цел да му навредят и също настоява за обезщетение за вреди и пропуснати ползи.

Кеша Роуз Себърт, известна като Кеша, се прочу с хита си "Tik Tok" през 2009. Номинирана 4 пъти за музикалните награди на MTV, тя е продала 57 милиона албума в цял свят, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: поп музикаКеша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
промит мозък преди 9 години
тази е промит мозък...сещам се за една нейна песен,т.е клип наблъскан със сатанински послания и знаци,пентаграми и т.н,и на всичкото отгоре припева беше нещо от сорта *** млад ...е не благодаря ! и все пак-горката,не знае какви ги върши!
5
1
 
12
 
! Отговори
Ха ха ха преди 9 години
До Анонимен Най-обичам да чета как кредитори на Бил Гейтс открехват " сельовците" кое как е по големия свят. Нещо много подробно си запознат с Лунапарка в Сидни. Аре бегай да сменяш торбите с *** по кошчетата че шефа ти пак ще ти отреже от заплатата. Бачкай докато ти съдерат кожата и точи лиги по охолния живот на другите , който ти никога няма да имаш.поздрави от Село в България.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хаха, предрусалата алкохоличка съди някой, че му е пуснала... Смях... По-скоро някой е платил, за да изкарат д-р Люк от бизнеса :D Ама точно с тази *** и това обвинение ли...?! :D
3
0
 
15
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Е не е грах това да ти се допоиска сексуално да го изтормозиш? Грях е ,че не му е пуснала!
2
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
при такава убавица ко да прай човека
1
4
 
28
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Това "нещо" е продало 57 млн. албума?!..За какво си дават парите хората...