Тейлър Кич диша във врата на Матю Макконъхи

Канадският актьор започва да се превръща в новия сърцеразбивач на Холивуд
30 окт 2014 15:20, Мария Дуковска
3
Тейлър Кич диша във врата на Матю Макконъхи
Снимка: adweek.com

Тейлър Кич стана известен с ролите си в „Бойни кораби“, „Джон Картър: Между два свята“ и „Lone Survivor“. Тепърва обаче му предстои големият пробив в Холивуд.

Горещият канадски актьор е избран да участва в новия, втори сезон на хитовия сериал на HBO „Истински детектив“ (True Detective).

Звездите в първия сезон бяха Матю Макконъхи и Уди Харелсън, а във втория ще участват Колин Фарел и Винс Вон. Феновете вече сравняват Тейлър с Матю, защото също като него има лежерно излъчване, освен това е готин и атлетичен.

Ето и какво споделя 33-годишният актьор със списание Аdweek, където позира по дънки Mavi и тениски на Calvin Klein, Banana Republic и Rag & Bonе:

За поемането на ролята в „True Detective“: „Факт е, че съм много развълнуван. Много ми хареса първият сезон на шоуто. Вече започнах да се подготвям за ролята. Мина почти цяла година, откакто си бях дал почивка от актьорската работа и вече нямам търпение да застана пред камерата.“

За това, че цяла година си беше взел отпуск от киното: „През това време исках да свърша много други неща, за които мечтаех, преди да стана актьор. Всъщност именно сценаристът на „Истински детектив“ Ник Пизолато ме накара да се завърна към професията.“

Разгледайте последната фотосесия на Тейлър, както и снимки от последните му светски изяви в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи Матю е усетил първият симптом на СПИН-а. Парещата болка под гърба и влизането навътре на това, което природата е отредила да излиза навън, ще са следващите два! Не знаех, че и тези са контрагайки!