Кончита Вурст пя с разголени танцьорки в Париж

Брадатата дама дебютира в елитно френско кабаре
31 окт 2014 13:48,
136
Кончита Вурст пя с разголени танцьорки в Париж
Снимка: Архив Reuters

Австрийскaтa певица травестит Кончита Вурст, победител в конкурса "Евровизия", направи дебюта си на сцената на прочутото кабаре "Крейзи хорс" в Париж, съобщи Франс прес.

Вурст ще бъде специален гост в представление на кабарето от 9 до 15 ноември.

Първият травестит, допуснат до сцената на построения през 1951 г. "храм на голия женски шик", взе участие в две от трите сцени на представлението по хореография Бианка Ли. Тя носеше сценични костюми, проектирани от Жан Пол Готие.

Представена като свободен творец, който с немалка доза хумор пренебрегва обществените норми, 25-годишната Вурст наследява като специален гост актрисата Клотилд Куро, кралицата на бурлеската Дита фон Тийз и певицата Ариел Домбал.

Травеститът с дълга коса и набола черна брада се появи на сцената в средата на шоуто. Като истинска кралица Кончита носеше златисто бюстие и дълга прозрачна пола. Травеститът изпълни песента "Rise like a Phoenix", с която спечели конкурса "Евровизия".

В краката й бяха 6 разголени танцьорки със замечтани погледи. Те бяха дегизирани с фалшиви бради като неговата, а това предизвика учудването и смехa на публиката.

След антракта Вурст се върна на сцената, за да изпълни друга песен. Този път травеститът бе облякъл къса рокля в златисто и сребристо и бе придружен от 6 танцьорки, които носеха златисти панталони и бяха с разголени гърди в духа на кабаретните шоута от 70-те години на миналия век.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
2
 
! Отговори
Бачо ти преди 9 години
Това, което тоя Вурст прави от 3 месеца, Азис го прави от 10 години. Плагиат!
91
1
 
5
 
! Отговори
Православен преди 9 години
Мъжеложеството е гнусота пред лицето на Господа и срам пред ангели и човеци. Това е противоестествено и ненормално поведение.
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от всичко,набивано ни в главите вече няколко години,разбирам,че евроатлантическите ценности се свеждат до това колко е важно да бъдеш гей и как трябва да си купуваш играчки на прасето
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мaй демокрaциятa е повече зaдължaвaне от колкото свободa
88
0
 
1
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
I kato stana na vupros kak e iz sveta... ia da vidim kakvi zakoni za zashtita na decata ima v Bg, ili ako nqma kakvi usiliq polaga obshtestvoto, za da pazi svoite deca?
87
2
 
2
 
! Отговори
до 112 преди 9 години
"Закона инкриминита пропагандирата на хомосексуализма пред деца"Защо само на хомосексуализма - да се пропагандира групов секс пред деца хубаво ли е? Или да се лющи водка и самогон до припадък?Закон за защита на детето има във всяка цивилизована страна, пазеща го от ВСИЧКИ вредности, руснаците нямат ли си?Картинката е ясна - просто още един дискриминиращ закон - ако кажеш нещо срешу режима те топят за "гей-пропаганда" че е най-лесно и айде на лагер в Сибир.
86
1
 
1
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Aide pak russia, hahahaha, a puk rusia ima problem s kanibalizma, osobenno v iujnata si chast. Inache ima problem s alkohola sushto, a puk kato se zamislq s oligarhiqta, propagandata, progresa..sushto Aide komentiraite sega :)
85
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия няма проблем с педофилите. Има проблем с хомосексуалистите които искат да правят пропаганда на деца. Закона инкриминита пропагандирата на хомосексуализма пред деца и с това проблема е решен. Законът не засяга произсведения на изкуството като филми, книги, музика които третират темата за хомосексуализма.
84
0
 
1
 
! Отговори
до 105 преди 9 години
"Във европа са секли"Знам, нали затова казвам, че е важно обществото да се пази от лошотиите. И в Европа защитата е не по-лоша от в Русия - нямаше шанс партията на педофилите, значи няма проблем. Измисляте си проблем, дето го няма.
83
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до Параграф 22 до 93Тия натовски офицери на снимките облечени като жени са много гнусни. Огврат. Тия хора са болни, трябва да се лекуват, освен това са опасни защото им е дадена власт да издават военни заповеди и да убиват.
82
0
 
0
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Sichkite ste za VIP bradura, hahahahaha
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"От хомосексуалните няма доказани вреди.":) :) :) Без коментар!
80
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не сме толератни и към пушачите. Пушача използва дробовете си да вкарва дим, без разумна причина, само за удоволсвие. Но дробовете са предназначени за кислород, не за дим. По същия начин хомосексуалиста използва ануса си, за да вкарва там разни предмени и други органи за да си доставя удоволствие. Без друга разумна причина. Но аусът служи за отделяне на фекалии, а не да се вкарват предмети в него. Но пушачите са жестоко дискриминирани, а вкарванено на предмени одзад се счита за нормално
79
4
 
3
 
! Отговори
до 99 преди 9 години
"Защо не сме толератни и към пушачите."Защото нанасят доказани вреди.От хомосексуалните няма доказани вреди.Това, че не ти харесват, няма нищо общо. Ти може да не харесваш и високите (щото си нисък) и да искаш да не излизат от домовете си или да ходят приведени - това е друго, това е дискриминация.
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"В Русия са искали да секат глави с брадва. (има филми в нета) Отврат."Във европа са секли масово гласи, особени по времето на френската революция. Белгийците са карали малки деца да работят по плантациите и което не си изпълнило нормата карали режели ръцете и карали родителите да позират отрязаните ръце на децата си и ги снимали. Напиши в нета king leopold congo и ще видиш как родителите позират с отрязаните ръце на децата си. Как мислиш, че толерантния запад е станал токова богат.
77
0
 
0
 
! Отговори
-10 преди 9 години
и ние с комшията Стамат експериментираме да видим кой от нас ще забременее пръв!------------Успех ;-)
76
4
 
0
 
! Отговори
-10 преди 9 години
Но не е нормално да се толерира демонстративно тяхната сексуалност на гей паради---------------А нормално ли е да се демонстрира хетеросексуалност на всеки ъгъл?
75
0
 
2
 
! Отговори
истински българин преди 9 години
и ние с комшията Стамат експериментираме да видим кой от нас ще забременее пръв!
74
2
 
1
 
! Отговори
до 96 преди 9 години
"Значи във Холандия са искали да правят партия на педифилите. Отврат."В Русия са искали да секат глави с брадва. (има филми в нета) Отврат.Какво значение има какво са ИСКАЛИ, щом не са могли да се регистрират?
73
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи във Холандия са искали да правят партия на педифилите. Отврат. И дори се се стигнало до регистрация. До такова извращение в Русия никога няма да се стигне, там никой не би си помислил, че може да регистрира партия на педофилите.