Ел Макферсън: Спрях алкохола и аспирина

Супермоделът разкрива на какво дължи визията си
Обновена: 2 ное 2014 10:37 | 2 ное 2014 10:33, Мария Дуковска
25
Ел Макферсън: Спрях алкохола и аспирина
Снимка: сп. Оcean Drive
Ел Макферсън позира за корицата на новия брой на списание Ocean Drive, където разкрива своите тайни за вечна младост. 50-годишният супермодел показва зашеметяващата си фигура във фотосесия, дело на Елинор Гоуър.

Категорично Ел прилича на много по-млада жена, ето защо тя не се притеснява, че през март 2015-та ще навърши 51 и гледа с усмивка към бъдещото десетилетие. Красивата австралийка, известна с прякора „Тялото“, споделя, че е започнала да пречиства организма си от различни отрови още преди десет години.

Тя смята, че младежкият ѝ вид се дължи най-вече на тази подготовка за по-зрялата възраст. Тя казва следното: „Още когато навърших 40 години, аз започнах да се съсредоточавам върху здравето си – и физическото, и психическото.“

Тя добавя: „Спрях пиенето на алкохол и приема на лекарства. Дори аспирин не пия вече. Затова когато навърших 50 години, аз не изпаднах в емоционален шок, а по-скоро се почувствах преродена“.

Тя смята, че до голяма степен за това ѝ е помогнала нейната собствена уелнес компания „WelleCo“, която предлага един супер еликсир (добавка на зелен прах), който Ел смесва с кокосова вода и пие всеки ден.

Тя добавя: „Красотата е присъща за всяка възраст. Скучно клише е, че само младите хора могат да бъдат хубави.“
Ел признава, че наскоро нейният бизнес партньор я е помолил да си направи селфи по бикини, което той да публикува в Instagram за някаква кампания. Тя казва, че е била доста смутена да го направи, въпреки че няма от какво да се притеснява. „Аз наистина не си правя селфита и помолих доведената си дъщеря да ме снима. Бяхме на почивка, а аз току-що бях ходила да плувам.“

„Тялото“ има двама сина от бившия си приятел Арпад Бюсон – Арпад Флин Бюсон на 16 години и 11-годишният Аурелиъс. Миналата година тя се омъжи за милиардера Джефри Софър, с когото живеят в Маями.

Напоследък Ел се е съсредоточила върху живота си на семейна жена. „Най-големият ми подарък е съпругът ми, който обожавам и нашето семейство. Имаме общо пет деца и животът ни е богат и пълноценен.“

Вижте снимките на невероятната Ел за изданието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Петров преди 9 години
До Анонимен 22А ТИ НА КАКВО ИЗГЛЕЖДАЖ????
21
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАЯ МИ ИЗГЛЕЖДА НА СКРИПНЯ
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идем, ядем бобец с лук а шкембе чорбичката с чесън. Това са нашите елексирчета и така до 100 години.
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига глупости. няма вечна младост. Но когато се грижиш за себе си,а това става и с много пари, резултатът е налице. Но най-лошото нещо на остаряването е, че душата остава млада и забравя, че опаковката не струва вече.
18
4
 
11
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
Ако 50 год. изглеждат така,25 год.мнооого ще плачат..защото трябва да са като бебетаГотина мадама но в случая як фотошоп,като Лили Иванова
17
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бейби, алкохолът е до гроб! Няма кого да заблуждаваш! Друг е въпроса, че се насираш поради прекалена консумация, та да правиш такива *** "признания".
16
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това вече е извратено. 50 годишната сбабичосана лелка Макферсън я изкараха на 30 години с фотошопи.
15
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОПЕРАЦИИ ,ГРИМ,ФОТОШОП И ....МНОГО,МНОГО ПАРИ.ПЪК И НЕ КОПАЛА ТЮТЮН ОТ 7 ГОДИШНА
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фотошопа яко играе. Видях й физиономията на тази оня ден докато правеше клипа. Нищо общо няма 50 годишната й физиономия с тази на снимката. Вярно че е от същата фотосесия, но фотошопа яко се е намесил.
13
4
 
7
 
! Отговори
до ХА ХА ХА преди 9 години
"Всичките тези моделки са на наркотици и успокоителни. Всички са изпърдяни от задължителен секс, с когото им наредят.Така се става голям модел !Лягаш си с дедко Йозеф Дол и ставаш ... кметица на София ! :)"А ти си оставаш бай *** платения *** от АТАКА, злобен, завистлив с промит мозък!!!Прочети още на: dnes.bg/zvezdi/2014/11/02/el-makfersyn-spriah-alkohola-i-aspirina.243941
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 11Благодаря ти че ме "светна"! Ха сега виж първата снимка в статията на тази в този сайт и последващите 3 по-долу. Имат ли нещо общо с първата бе, ***? На долните наистина си е на 50 години, а на тази първата в сайта, която е и на тази снимка в тази тема е много по-млада. Вие слепи ли сте бре?
11
2
 
7
 
! Отговори
do 5 преди 9 години
Не е трудно да потърсиш в интернет търсачка за сайта на списанието, а именно oceandrive.След като влезеш с изумление ше видиш и видео как е направена фото сесията и че Ел Макферсън на тази снимка е на 50 години.
10
2
 
3
 
! Отговори
3-ти преди 9 години
На кашкавалени хапки с марудче съм! Проблем?
9
3
 
12
 
! Отговори
али раза преди 9 години
недей спира аспирина ще ти стане лошо
8
5
 
2
 
! Отговори
boko преди 9 години
MNOOOOOOOOOOOGO PHOTOSHOP.SLABA I SQSUHRENA JENA...NISHTO OSOBENNO...A NAZDRAVE....
7
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОТО, ти сляп ли си, бе ***? Тази на снимката може ли да бъде 50 годишна според теб? *** ли си бе?
6
1
 
8
 
! Отговори
TOTO преди 9 години
До АнонименЛичи си, че разбираш само от ракийката, ходи си лягай, от жени грам не разбираш, ***!
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе ***, тази снимка да не мислите че е актуална на 50 годишната Макферсън бе?ТОТО, ти си бил голям *** ! Тази снимка е от преди 15 години, бе неандерталец.
4
3
 
26
 
! Отговори
TOTO преди 9 години
Колкото и да злобеете, тази жена е страхотна!Много БГ момичета изглеждат по-зле и на 20 години. Всеки човек си заслужава живота, чалга поколението на 50 ще изглежда като на 120 поне :D :D :D
3
8
 
17
 
! Отговори
хахахахаха преди 9 години
Как злобеят бг-станските разплути и мустакати домакини хахахахаха идети ли бобец с чесън, идети ли?