Джейми Дорнан: Няма да ме видите гол във филм

Звездата от "50 нюанса сиво" мрази да го наричат "сладък"
7 ное 2014 08:03, Мария Дуковска
4
Джейми Дорнан: Няма да ме видите гол във филм
Снимка: Observer

Джейми Дорнан е щастливо женен за певицата Амелия Уорнър, има бебе на една годинка, но скоро, през февруари 2015-а, ще го гледаме в най-очакваната екранизация на еротичен роман - "Петдесет нюанса сиво".

В новия брой на списание Observer красивият ирландец, позира в спортната зала с набола брада и спортни екипи, демонстрирайки някои от любимите си упражнения.

32-годишният актьор и бивш модел споделя, че е хиперактивен в личния си живот и прекарва голяма част от свободното си време в спортуване, въпреки че жена му много би искала да го види спокойно седнал, четящ книга.

"Имам необичайно високи нива на адреналин и мога внезапно, както си седим у дома, да започна да правя коремни преси и лицеви опори."

Джейми споделя пред изданието, че обича гимнастическите упражнения - скачането на въже, набиранията и т.н, но преди няколко години си счупва рамото и се налага да си направи операция. Освен това красавецът твърди, че никога не пази диети и не внимава с какво се храни и дори всяка вечер пие алкохол - бира или вино.

"Ям всякакви глупости. Мога да изям 10 опаковки чипс в един ден", признава той. Освен това в изданието Джейми споделя, че мрази да го наричат "сладък" и че няма да го видим в чисто гола сцена. На въпроса защо не се е снимал гол като колегата си Юън Макгрегър, той казва: "Явно Юън е по-надарен от мен."

Освен това Джейми споделя, че едва ли с жена му ще гледат повече от един път лентата "Петдесет нюанса сиво" и че като цяло не е привърженик на садо-мазо секса.

Вижте снимките на Джейми за изданието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Охооооо преди 9 години
Йеее, Джейми! Аз нямам нищо против да видя гол хихихи
4
0
 
2
 
! Отговори
И от мен :) преди 9 години
Друга женска гледна точка:Е, браво!!! Стрхотен мъж! Много красив! Радост за окото :))) Аз точно такива мъже не съм виждала често по нашите улици, за съжаление...
3
8
 
6
 
! Отговори
Женска гледна точка преди 9 години
Ние пък сме се изпотрепали от желание да те видим гол!От ирландска или някаква друга гледна точка, този може и да минава за красавец, но ако дойде у нас и тръгне пеша по улиците, ще го помислят за най-обикновен средностатистически българин. Поне 35-40% от мъжете у нас са по-хубави от него!
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като се има предвид, че книжният носител на "50 нюанса сиво" си е живо порно за незадоволени тетки, ми е малко странно твърдение на актьора, който играе главния персонаж, че няма да се мандахерца гол във филм. То цялата му роля е да се мандахерца гол.
1
1
 
20
 
! Отговори
Проктър енд Гембъл преди 9 години
Кой иска да те виждал гол?!?