Ема Уотсън е най-елегантната жена за 2014 г.

Британският съвет за мода раздаде награди на церемония в Лондон
2 дек 2014 17:18,
2

Ема Уотсън Снимка: Getty Images

На церемония в театър "Колизеум" в Лондон бяха обявени носителите на наградите на Британския съвет за мода за 2014 година, съобщи в. "Дейли телеграф". Отличието за елегантност бе присъдено на актрисата Ема Уотсън.

Звездата от филмите за Хари Потър бе предпочетена пред Амал Клуни, съпруга на холивудския актьор Джордж Клуни, която направи впечатление с елегантните си тоалети на четиридневните си сватбени тържества във Венеция през септември. Наградата за елегантност се присъжда според резултатите от онлайн гласуване.

Ема Уотсън е била поставена на първо място от повече от 3000 души. За модел на годината Британския съвет за мода обяви Кара Делвин, която е работила за "Шанел", "Фенди", "Ейч енд Ем", "Бърбъри".

Още по темата
За търговска марка на годината бе признат брандът Victoria Beckham, принадлежащ на дизайнерката Виктория Бекъм. Най-добър дизайнер на дамски облекла стана основателят на модната марка Erdem Ердем Моралиоглу, а за най-добър дизайнер на мъжки облекла бе признат брандът J.W. Anderson на Джонатан Уилям Андерсън.

Творческият директор на "Луи Вюитон" Никола Гескиер бе признат за най-добър чуждестранен /небритански/ дизайнер.

Най-добрите вечерни тоалети са с марката "Александър Маккуин", под творческото ръководство на Сара Бъртън, обявиха от Британския съвет за мода.

Наградата за дизайнер на аксесоари бе връчена на Аня Хиндмарч, основателка на марката Anya Hindmarch.

Наградата за цялостна кариера и принос към модната индустрия беше присъдена на редакторката на "Вог" Ана Уинтур. Отличието й бе връчено от Джон Галиано. 57-годишният моден дизайнер бе уволнен от модна къща "Диор" през 2011 г. заради антисемитски изказвания в парижко кафене, но тази есен се завърна в модната индустрия като творчески директор на модна къща "Мартен Маржиела".

Наградите на Британския съвет за мода се връчват от 1989 година и с тях се отбелязват най-големите постижения във фешън сферата.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
17
 
! Отговори
Имани преди 9 години
Трудната част с елегантността, е иэраэяването на това което е вътре - овладяност на характера , умереност в емоцийте, самочувствие и увереност в ЖЕНСТВЕНОСТТА!!! Тялото ни е първото нещо с което трябва да се съобраэим - имам предвид снимка номер 2, да поэнаваме типа фигура и да иэбираме СИЛУЕТ според него!!!
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
обратната захапка на 1-во място? леле боже