Ева Мендес: Нямам бавачки за бебето

Актрисата разкрива, че с Райън Гослинг сами се грижат за дъщеря си
4
Ева Мендес: Нямам бавачки за бебето
Снимка: VIOLET GREY

Ева Мендес даде първото си интервю, откакто преди два месеца роди дъщеря си Есмералда Амада Гослинг. Бебето е от връзката ѝ с канадския актьор Райън Гослинг, но през цялата си бременност Ева се криеше от очите на обществеността.

Сега американската актриса с кубински корени е заснела много сексапилна фотосесия за новия брой на онлайн списанието Violet Grey. Ето и няколко акцента от интервюто с 40-годишната актриса:

За грижите за бебето си Есмералда: "С Райън се справяме без бавачка, но съм отворенa към идеята да взема помощ в бъдеще. За късмет, Есмералда има две невероятни баби и две невероятни лели, които наистина идват вкъщи и ми помагат много. Единственият проблем е, че не мога да се наспя през нощта."

За бременността си: "Това беше период, в който успях да се отпусна и да се насладя на миговете спокойствие. Бях постоянно заобиколена от семейството си. Аз имам осем племенници и като цяло имам много голямо и сплотено семейство, а бебето ни сплоти още повече."

За това, че вече цени майка си повече: "Не мога да повярвам, че майка ми е родила три деца до 24-тата си година. Тя е раждала в Куба и никой не ѝ е помагал в отглеждането на бебетата. Така че сега, когато се чувствам уморена в малките часове на нощта, винаги си мисля за нея и осъзнавам, че нямам право да се оплаквам от нищо."

За това как се грижи за визията си: "Когато става дума за използване на козметика, обичам продуктите, които мога да намеря в кухненския си шкаф! Използвам кокосово масло като овлажняващ крем, а смес от кисело мляко и морска сол - за ексфолиант."

За избора на име за дъщеря си: "И двамата с Райън обичаме Есмералда от романа "Парижката света Богородица" на Виктор Юго и мислим, че това е хубаво име. Второто име на детето - Амада, пък е взето от баба ми. Това означава "любима" на испански език."

Вижте снимките на горещата Ева в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вземи мене, мн добре се разбирам с децата и технит майки ;-)
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък местя.