Никол Шерцингер дебютира като театрална актриса

Критиците харесаха изпълнението ѝ в мюзикъла "Котки"
13 дек 2014 21:57,
1
Никол Шерцингер дебютира като театрална актриса
Снимка: Архив Reuters

Поп певицата Никол Шерцингер събра овации от критиката за дебюта си на лондонския Уест енд в мюзикъла "Котки", съобщи Контактмюзик.

Бившата звезда от групата "Пусикет долс" изпълнява ролята на Гризабела в новата постановка на класическото произведение от Андрю Лойд Уебър в Лондон.

Критиците оцениха високо "трансформацията" на Шерцингер от поп певица в завършена театрална актриса. Те приветстваха нейната версия на песента на Гризабела "Memory", която стана много популярна в изпълнението на певицата ветеран Илейн Пейдж.

За ролята си в "Котки" Шерцингер получи 5 звезди от журналиста на в. "Дейли мейл" Куентин Летс. Той отбеляза, че гласът й първоначално бил емоционален, за да бъде в хармония с гласовете на други участници, преди да дойде времето за солови изпълнения на Никол, когато тя била като господар на сцената.

Доминик Кавендиш от "Дейли телеграф" й дава 4 звезди, пояснявайки, че образът й е пресъздаден в дълбочина. Рон Макфий от "Мирър" допълва, че гласът й е достатъчно силен, за да бъде в конкуренция с гласовете на други знаменитости на сцената на театър "Паладиум" и че актьорските й умения също са впечатляващи. Според него Никол си партнира чудесно с другите участници от актьорския състав.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая ми прилича на порно актрисата Zoey Holloway! И двете са невероятни!