Най-запомнящите се модни гафове през 2014-а

Кой какво облече и с какво сбърка?
Обновена: 28 дек 2014 15:12 | 28 дек 2014 14:06, Теодора Драгоева
2
Най-запомнящите се модни гафове през 2014-а
Лейди Гага, Снимка: Reuters

Изминалата година ни донесе много забавления и красота едновременно в модата и козметиката. Проследихме всички събития и под лупа наблюдавахме най-известните личности.

Както винаги, останахме изключително впечатлени от перфектния стил на любимите ни звезди и не по-малко се изненадахме от странните модни решения на други.

Разбираме, че зад идеалните визии стои цял екип от професионалисти, чиято работа е да поддържат доброто име на своите „работодатели“ и да изграждат техния имидж. За съжаление – случват се грешки... и то големи.

Селектирахме за вас специално едни от най-големите недоразумения с модата на някои от най-шокиращите и донякъде необмислени от звездите решения със силуетите.

Въпреки това вярваме, че всеки човек прави грешки, и се надяваме да се поучат за следващата година.

Росарио Доусън

Изключително много харесваме актрисата Росарио Доусън, но за съжаление, не можем да кажем същото за стила й. Скулптирането на силуети и комбинацията между асиметрия и геометрия са чудесни подходи, с които, очевидно, могат да станат и грешки. Поддържаното тяло на актрисата изцяло губи своя блясък, а женствеността се губи някъде измежду всички пластове различни материи и преливащи цветове. Експериментирането с дрехи е желателно да бъде добре обмислено, за да не се получават подобни „ситуации“.

Джеси Джей

Талантливата певица явно има нужда от незабавна смяна на стилистите, с които работи. Дълбоките елементи е добре да останат при тоналностите и песните, не в деколтетата. Към това добавяме твърде силното вдъхновение от 70-те години и много неадекватното му пренасяне в 2014. Бляскавите елементи определено не подобряват визията и по-скоро подчертават лошия избор и на цвят.

Семейство Уест

Да, безспорно през 2014 година доста се нагледахме и наслушахме за новото семейство Уест. Ежедневно изниква нещо ново около певеца и реалити звездата. От сватбата, фотосесията във Vogue и всички дизайнери, които създадоха специални силуети за малката им дъщеря, семейството имат претенции да бъдат много големи фактори за налагането на различни модни тенденции. Определено доста прекаляват и често дори разменят своите роли.

Помним полуголата визия на Ким и странното „нещо“ с деколте на Кание. Дори няма да споменаваме за прозрачните силуети, с които обличат малката си дъщеря.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
0
 
! Отговори
Тервел преди 9 години
р