Кои са жените до най-богатите мъже в света

Топ 15 на съпругите на милиардери
5 яну 2015 15:15, Мария Дуковска
12
Кои са жените до най-богатите мъже в света
Доналд Тръмп и Мелания Тръмп. Снимкa: Reuters

Жените на милиардерите в света са два вида - или са от типа "съпруга-трофей" - много по-млади, сексапилни и много красиви, или са изключително интелигентни жени, които са стоели плътно зад гърба на мъжа си по време на неговия бизнес възход.

Ясно е, че съпругите на милиардерите са изключително облагодетелствани и живеят изключително привилегирован живот.

Някои от тях имат зашеметяваща визия, а други - освен с красота, блестят с ум, успешна професионална кариера и различни инициативи, най-често благотворителни.

Първата такава дама от класацията ни е по-скоро от вида "съпруга-трофей". Тя се казва Мелания Кнаус Тръмп и се пада трета жена на милиардера - предприемач Доналд Тръмп. Той не е най-богатият мъж в света - състоянието му възлиза на около 4 милиарда долара, но поне е един от най-светските милиардери, които обичат да се появяват в публичното пространство редовно.

Колкото до Мелания, тя е бивш модел от Словения. Двамата сключиха брак на 22 януари 2005 г. и имат 8-годишен син, който се казва Уилям Барън Търмп и е пето дете на Доналд.

Мелания има диплома по дизайн и архитектура от Университета в Любляна. Тя се е появявала на кориците на Vogue, Ocean Drive, New York Magazine, Sports Illustrated Swimsuit Issue и т.н.

Вижте снимки и на други невероятни жени, омъжени за милиардери, в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжете с пари след 50 г., са като луд с картечница. Явно при тях критическата се изразява с доказване, че още е вървежен и може да свали доста по-млада, а златотърсачки има много. Е, както се казва, всеки си плаща за дяволъка. Единия си дава младостта, другия парите. Всъщност истинския трофей на тези мъже е жената която е била с него когато тепърва е започвал да прави пари, а другите всички знаят какви са.
9
2
 
3
 
! Отговори
брояч на стотинки преди 9 години
Перфектните размери на мъжа за женитба: 90 / 30 / 42...на 90 години, 30 млрд. долара на сметка, 42 градуса температура
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това са жени които обичат силни и доказани мъже. Те не са готвачки, перачки и не искат да се хвалят колко добри домакини са въпреки ангажиментите си. Парите са много притегателна сила и човек не обръща внимание, че човека до него е с 35-40 г. по-голям. Не виждам защо всички се назлобват на жените след като мъжете ги избират. Никой не ги е накарал насила да се оженят. Има не малко примери на богати жени с доста по-млади мъже, което означава, че и двата пола са подвластни на парите.
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предишната му жена беше чехкиня, тази словенка, явно предпочита славянки.
6
3
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
има една песен ден мооо ме кефи - дрът козел млада върба лющития красивите са големи пръчки в леглото, само да красят пейзажа стават ....
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не завиждайте де
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До То е ясно ...Ха-ха-ха,тя е алчна развратница , а ТОЙ ДЪРТ ПЕРВЕРЗНИК КОЙТО СЕ ПЕРЧИ С ПАРИТЕ СИ.
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съпруга трофей не е точно. Обратното е. Мъжът е трофея, а не младата змия, която го е омагьосала. Какво е виновна тя, че е попаднала на глупав паралия.
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая на снимката прилича на застаряваща фолк-дива, ориентирала се навреме с богат чичко. Тия неща май не са само в БГ-то.
1
8
 
22
 
! Отговори
То е ясно ... преди 9 години
Алчни развратници!