Никол Шерцингер: Аз съм като всяка жена

Красавицата споделя как се грижи за перфектното си тяло
7 яну 2015 17:29, Мария Дуковска
7
Никол Шерцингер: Аз съм като всяка жена
Снимка: Cosmopolitan Body UK

Едва ли някой може да оспори, че когато става въпрос за страхотни тела, Никол Шерцингер може да се похвали с едно от най-хубавите в музикалния шоубизнес.

Красавицата е на 36 години, но смайва с перфектната си фигура и е способна да засенчи голяма част от популярните си колежки.

Британското списание Cosmopolitan Body залага именно на Никол, но не само като едно красиво лице с идеално оформено тяло, но и като човек, който знае по какъв начин да се грижи за себе си. Самата певица пък споделя, че поддържането на нейната форма никак не е лесно.

Ето и какво още разкри очарователната звезда:

За своето тегло: „Аз съм като всяка жена – теглото ми варира нагоре и надолу. Имам добри и лоши дни. В продължение на много години тренирах всеки ден, но сега, когато съм в 30-те си години, е изключително трудно. Трябва да намерите своя баланс“.

За това как се храни здравословно през зимата в Лондон: „Аз работя със сър Тревър Нън, който е артистичен директор на Royal Shakespeare Company и искам да дам най-доброто от себе си. Но когато свърша работа, може да бъде наистина трудно да се храня здравословно – студеното време ме кара да искам да ям филийки с топено сирене и супа. Превръщам това си желание в консумация на чай и къри. Ям различно, когато съм в Лондон, от времето, когато съм в Лос Анджелис. В САЩ ми е напълно достатъчно да изям една салата с кейл и няколко ролца суши. Но по това време в Англия ям много къри. Липсва ми слънцето в Ел Ей, но Лондон ме вдъхновява по различен начин. Сякаш участвам във филм“.

За това какво означава за нея „здравословно“: „Здравословно за мен означава здравословно мислене, като всичко останало идва след това – здравословно физически, духовно... по всякакъв начин. Да бъдеш щастлив означава да имаш баланс, да бъдеш креативен и да намериш спокойствие и мир“.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте снимки на прекрасната Никол Шерцингер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А умните като теб не знаят какво е сърказъм ,то е ясно че е нормален човек(жена) ,няма нужда да го казва , но като го прави показва че се има за нещо повече!
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми тъй де - какват на царицата, такваз и на магарицата! Знаем ний!
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само най тъпите и арогантни хора използват тези фрази ,аз съм най обикновен човек , аз съм обикновена жена...аз си мислех че е мъж ,поне на такъв ми прилича шимеел!
1
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не вярвам, че се таковаш като всяка друга жена. Искам да проверя.