Кейт Мидълтън навлезе в Христовата възраст

Херцогинята ще празнува рождения си ден в тесен семеен кръг
9 яну 2015 11:52,
14
Кейт Мидълтън навлезе в Христовата възраст
Снимка: Reuters, архив

Херцогинята на Кембридж Катрин днес отбелязва 33-ия си рожден ден, пише в. "Дейли експрес".

Очаква се Кейт да чества празника си спокойно в тесен семеен и приятелски кръг, тъй като я очаква поредната натоварена година, в която ще се роди второто й дете.

Още следващата седмица бременната херцогиня на Кембридж ще поднови официалните си ангажименти. Второто отроче на Уилям и Кейт трябва да се появи на бял свят през април. През същия месец херцогът на Кембридж ще започне работа като пилот на медицински хеликоптер към регионалната служба на въздушната "Бърза помощ" в Източна Англия.

През предстоящата година се очаква кралската двойка да прекарва по-малко време в двореца Кенсингтън в Лондон, за да избегне шумотевицата покрай разрастващата се фамилия. Уилям и Кейт ще прекарват повече време в провинциалния си дом Анмър Хол, който е част от имението Сандрингам на кралица Елизабет Втора и е подарък от нейно величество за младото семейство.

Изминалата година беше не по-малко натоварена за херцогинята на Кембридж Катрин. Съпругата на принц Уилям трябваше да се справя с енергичния си първороден син принц Джордж, който вече е на 17 месеца. През септември официално беше оповестено, че Кейт очаква второто си дете. Впоследствие на бъдещата майка й се наложи да отмени част от ангажиментите си заради силно сутрешно гадене.

През декември херцозите на Кембридж бяха на визита в САЩ, като този път оставиха сина си Джордж у дома. Малкият принц направи първото си официално пътуване в чужбина през април миналата година, когато височайшите му родители посетиха Австралия и Нова Зеландия, припомня изданието, цитирано от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подкрепям 8 - да отиде принцът да работи някъде, където наистина има нужда от помощ и доброволци. Може и в някоя от нашите *** махали. Нали баща му идва в Българи преди време и искаше да види ромските гета - сякаш у тях нямат ***, индийци ..... Но медиите тогава показаха Чарлз и българските гета.......Така че бащата ще може даже да даде упътвания на сина си.....
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До дедо ТашункоНЯМА да те разбере
7
1
 
5
 
! Отговори
Принцът ще работи преди 9 години
като пилот на медицински хеликоптер към регионална служба на "Бърза помощ"?Но защо в Източна Англия? Там сигурно си имат предостатъчно кадри.След като принцът иска да помага там, където има остра нужда, защо не дойде да поработи в нашата "Спешна помощ"? Нали сме в един и същи съюз - Европейският? У нас не достигат кадри и вече трудно се съгласява някой да кара линейки до определени махали. С хеликоптер ще става по-бързо, пък и принцът е як и млад - може да респектира онзи, претенциозния етнос
6
4
 
9
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Уважаема г-жа Несторова. Понятието "Христова възраст" се употребява за мъж. За жена да се употребява е Ваше откритие. Нямам нищо против, че младите хора желаят да бъдат иновативни, но направете справка с българските църковни власти, дали за жена имате право да ползувате това сравнение. Утре бихте могла да ползувате това понятие и за Кончита Вурст - срам за всички мъже и подигравка с всички жени. Нищо лично, мила госпожо, но правете повече справки, като нямате цензура.
5
3
 
9
 
! Отговори
Хас ям преди 9 години
Голям праз.
4
2
 
6
 
! Отговори
дърта брандия преди 9 години
Така е каката!
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
da e jiva i zdrava.
2
5
 
12
 
! Отговори
! преди 9 години
Истинска принцеса.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
набори сме.