Талантливите звезди, които никога не са взимали "Оскар"

Вижте топ 20
23 яну 2015 10:27, Теодора Драгоева
5
Талантливите звезди, които никога не са взимали "Оскар"
Снимка; Reuters

Представяме ви списък от 20 супер известни и талантливи холивудски актьори, които невероятно как, но никога досега не са печелили „Оскар“, въпреки че са били номинирани за престижната награда на Киноакадемията в САЩ.

Оказва се, че всички те са пренебрегвани по отношение на престижното отличие, макар че са обожавани от феновете и филмовите продуценти.

А ето и кои са тези звезди:

Леонардо ди Каприо

Лео е номиниран пет пъти за награда „Оскар“. Първата му номинация за най-добър актьор в поддържаща роля е за „Защо тъгува Гилбърт Грейп“ (1994). Има номинация за най-добър актьор в „Авиаторът“ (2005), в „Кървав диамант“ (2007) и за ролята си във „Вълкът от Уолстрийт“ (2014). Има и една номинация за най-добър филм (като продуцент), отново за „Вълкът от Уолстрийт“.

Джулиан Мур 

Тя е номинирана пет пъти за „Оскар“, но тази година може и да спечели за главна женска роля в драмата „Still Alice“. Първата ѝ номинация е през 1998 г. за най-добра поддържаща женска роля в „Буги нощи“. През 2000 г. е номинирана за най-добра актриса за „Краят на аферата“, през 2002 г. е номинирана за най-добра актриса в „Далеч от рая“, а през 2003 г. има номинация за най-добра поддържаща женска роля в „Часовете“.

Майкъл Кийтън

В момента този невероятен актьор е номиниран за първи път за „Оскар“. Номинацията му е в категорията „най-добър актьор в главна роля“ за филма „Бърдмен“.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джон Малкович и Джулиан Мур са според мен най-ощетените от оскарите. Леонардо ди Каприо също би могъл да получи, но все още е млад и има много роли пред себе си за да го направи.
3
0
 
4
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Жена ми също няма 'Оскар', а пък заслужава.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е вероятно, тази година Майкъл Кийтън и Джулиан Мур да спечелят оскари.
1
13
 
8
 
! Отговори
До бир преди 9 години
Турското кино е на мода брат'чед :)