Миранда Кер отново сключи договор с марка за бельо

Австралийският модел показва горещото си тяло в кампанията на Wonderbra
25 яну 2015 13:31, Теодора Драгоева
0
Миранда Кер отново сключи договор с  марка за бельо
Снимка: Wonderbra

Миранда Кер възроди кариерата си на модел на топ марка за бельо след като стана лице (тяло) на новата колекция на Wonderbra (пролет-лято 2015).

Австралийският супермодел беше ангел на Victoria's Secret в продължение на шест години, преди да се раздели с крилата си през 2013-та.

31-годишната красавица продължава да е в топ форма и благодарение на перфектните си извивки тя отново се сдоби с договор да представлява компания-гигант, каквато е Wonderbra.

Горещата брюнетка, която е бивша съпруга на холивудския актьор Орландо Блум, изглежда повече от добре в новата си рекламна кампания, демонстрирайки новите модели сутиени на марката.

Кер, която има син на 4 години, наскоро разкри тайните зад безупречната си фигура по време на интервю с FEMAIL. Тя каза, че се старае да консумира предимно суперхрани като фрешове, спирулина, кокосово масло, семена Чиа, авокадо и др.

Тя каза: „Аз живея чрез философията на 80/20, което означава, че се храня здравословно в 80 процента от времето си и се отдавам на изкушенията в 20 процента от случаите. Глезя се с безглутенови мъфини с боровинки. Освен това правя някаква форма на физическа дейност всеки ден. Някои дни правя йога и пилатес, в други дни залагам на силовите тренировки, някой път с моя син излизаме да караме велосипеди или да се катерим в планината. Обичам да скачам на трамплина в моя дом – това е един добър начин да стимулирам лимфната си система, а и повдига настроението ми.“
Вижте снимките на горещата Миранда за Wonderbra в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари