София Вергара се омъжва наесен

Актрисата е прекалено заета за сватба през лятото
Обновена: 27 яну 2015 14:54 | 27 яну 2015 14:54, Мария Дуковска
3
София Вергара се омъжва наесен
София и Джо; Снимка: Getty Images

София Вергара планира сватба през есента. 42-годишната телевизионна звезда се сгоди за Джо Манганиело в края на 2014 година, след като двамата имаха връзка в продължение на шест месеца.

Сега актрисата се надява, че ще може да се омъжи за любимия си след края на лятото, когато и двамата намерят време в заетото си ежедневие.

Ето и какво споделя самата София: „Опитваме се да го измислим, защото ... това лято той ще промотира „Magic Mike“, а аз ще представям моя филм с Рийз Рийдърспун „Hot Pursuit“. Затова ние ще сме доста заети, но ще се опитаме може би да се оженим през есента, защото лятото е твърде натоварено“.

И макар датата на звездната сватба все още да не е определена, София Вергара вече се е заела с нейната подготовка. Актрисата признава също така, че списъкът с гостите се е получил по-голям, отколкото е очаквала.

Телевизионната звезда вече има един брак зад гърба си, от който е и 22-годишният ѝ син Маноло.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Валери Божинов преди 9 години
......... Таз мацка............... Много ми прилича на................ Бъдещата майка на третото ми момче ?!?!................. Само да не е откъсам откъм издръжки.............. че както "играя" във все по ниско разредни и платени отбори............ Да не стигна само до "Локо" ( Горна) пак............ :( :( :(
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1Да си правиш гаргара с Варгара не бива!
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Софито,много се радвам,че се омъжва!Щото иначе тъй се бях притеснил,че не ви е работа! Ни хляб ям,ни мога да работя спокойно,ни да спя като хората!Ама сега е вече друго!