Дакота не иска семейството й да гледа "50 нюанса сиво"

Участието й в лентата било съпроводено с "мъчителни мигове"
Обновена: 31 яну 2015 17:37 | 31 яну 2015 17:33, Веселина Йорданова
35
Дакота не иска семейството й да гледа "50 нюанса сиво"
Дакота Джонсън. Снимка: архив, Ройтерс

Дакота Джонсън не иска членове на семейството й и най-вече майка й да гледат филма "Петдесет нюанса сиво" заради секс сцените, в които се е снимала заедно с партньора си на големия екран Джейми Дорнан, съобщи Контактмюзик.

25-годишната актриса се гордее с пресъздадения от нея образ на студентката Анастейжа Стийл във филма, който ще се появи по екраните следващия месец. Тя обаче не иска майка й Мелани Грифит или семейни приятели да гледат филма.

"Майка ми дойде за един ден при мен по време на снимките на "Петдесет нюанса сиво" - довери Дакота, която е дъщеря на Грифит от връзката й с актьора Джо Джонсън.

Смятам обаче, че ще е неуместно семейството ми или приятели на братята ми, с които съм отрасла, да гледат този филм."

Дакота разкри, че участието й в снимките заедно с Дорнан, който изпълнява ролята на бизнесмена Грисчън Грей, било трудно, защото било съпроводено с "мъчителни мигове", докато двамата актьори се опитвали да пресъздадат секс сцени на снимачната площадка.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Дакота Джонсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
7
 
7
 
! Отговори
=== преди 9 години
Като написах за брат и сестра, само им вижте имената Jamie Dornan и Dakota Johnson, да се чудиш кое е мъжко кое женско, коя е Джейми ДонСтън, кой е Дакота Дорнан. Изклучително слаб избор. Хайде да им простиш за имената, ама...много са зле и двамата.
6
6
 
13
 
! Отговори
=== преди 9 години
Не можеш да избираш за такъв литературен шедьовър двама мелезникави, сладникаво *** актьорченца, които само като ги погледнах в трейлъра ми замириса не на висш секс, а на американска тинейджърска сапунка, която нито искаш да почва, а за свършването направо не ти се мисли, защото като ги гледам бият на брат и сестра, които не знаят, че са такива, ама се сакат. Много непрофесионално. Нито в нея, нито в него има секс. Ужасно скучни полирани недорасли чикидж...ски физиомутри. И на двамата.
5
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Превод: "Абе, ще ме опъват яко на големия екран и го направих за пари, ама ако може да не ме гледате...?" Късно е...като си продаваш холивудския *** за пари, сега всички (които имат неудовлетворителен сексуален живот) ще те гледат. :D
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страхотна реклама на филма си направи!
3
4
 
17
 
! Отговори
един българин преди 9 години
До: Номер 5Еми то си е мъчна тая работа какво си мислиш? Да не е за всеки?Затова и плащат. А майка и нали също е в тоя бранш, колежки са все пак.Защо да не гледа филма? Все едно баща и син хирурзи и бащата да не може да гледа на видео как синът му извършва някаква операция.АКо всичко е извършено професионално значи няма от какво да се срамува.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ Е ДЖОН, А ДОН ДЖОНСЪН
1
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А мъчително изработените долари ще върне ли?