Кои звезди споделят щастливи вести в социалните медии

Знаменитостите често ползват интернет, за да се похвалят
1
Кои звезди споделят щастливи вести в социалните медии
Снимка; Instagram

Преди години повечето звезди предпочитаха да се снимат бременни (или да покажат своето новородено бебе) чрез добре направена фотосесия в модно или лайфстайл списание, за която дори получаваха пари.

В днешно време обаче все повече знаменитости предпочитат да споделят щастливата вест, че ще стават или че са станали родители, чрез социалните медии.

Може би нямат търпение да се похвалят или просто искат да го направят като изненада за своите фенове. Или вече звездите са толкова много, че списанията нямат възможност да плащат на всички. Но каквато и да е причината, ясно е, че това е повече от мода.

Точно така направи Джъстин Тимбърлейк преди няколко дни, след като навръх рождения си ден най-накрая потвърди слуховете, че жена му Джесика Бийл е бременна.

Той предпочете сам да обяви голямата новина пред света в Instagram, споделяйки очарователна снимка, на която се вижда как целува корема на съпругата си.

Под кадърa той написа: "Очаквам най-големия дар в живота си. Момче или момиче - приемаме залози."

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс също обявиха, че ще стават родители, чрез интернет. Актрисата публикува своя снимка в сайта си Preserve, на която ясно си личеше, че е бременна.

Вижте в галерията на Тialoto.bg кои знаменитости използваха социалните мрежи и интернет, за да обявят, че чакат бебе или за да представят новороденото си на света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
15
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Абе те нека си се хвалят, който го интересува ще види. Ама нежълтите сайтове защо подемат вълната и залива като цунами нормалните хора, не мога разбера :(Или греша за жълтото?