Къщата на Нийл Патрик Харис в Харлем

В нея актьорът живее със съпруга си Дейвид Буртка
6 фев 2015 22:09, Мария Дуковска
15
Къщата на Нийл Патрик Харис в Харлем
Снимка: Architectural Digest

Нийл Патрик Харис, който на 22 февруари ще води наградите „Оскар“, споделя в новия брой на списание Architectural Digest, че преместването му от Лос Анджелис в Ню Йорк е заздравило брака му с Дейвид Буртка.

Актьорът кани изданието да заснеме възстановената градска къща в Харлем, в която той, половинката му и двете им деца живеят от миналата година. Това се случва веднага след края на сериала на Нийл – „Как се запознах с майка ви“.
Харис и Буртка се гордеят много от реновираната си, пететажна градска къща, която са купили преди две години. Тя е строена в началото на 20 век и за това съпрузите са я обзавели с реставрирани, старинни мебели.

Нийл и Дейвид са заедно повече от едно десетилетие, но сключиха брак през септември 2014-та, най-вече за да зарадват 4-годишните си близнаци Харпър и Гидеон.

41-годишният комик и 39-годишният му партньор позират на кадрите и с двете си кучета, порода териер. От статията става ясно, че Нийл обича цирковото изкуство и събира препарирани животни.

Дейвид споделя, че 2014-та е била за тях: „Годината на всичко“, тъй като тогава Харис спира да снима шоуто, което го направи известен, всички се преместват в Ню Йорк, след което вдигат и сватба.

Нийл споделя: „Бракът, преместването, двамата започнахме нова работа... в общи линии миналата година направихме всичко, за което казват, че може да съсипе една връзка, но истината е, че ние никога не сме се разбирали по-добре.“

Говорейки за своя нов дом, Харис допълва: „Харлем е невероятно място, с много история, именно за това се влюбихме в тази къща. Построена е през 1904 г. от ирландски работници. Това е наистина чудесно място за живеене.“
От интервюто става ясно, че Буртка е кулинарят в семейството и той се вихри най-добре в перфектно оборудваната кухня.

Вижте снимки на жилището на комика в галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
Роско Педерлиев преди 9 години
И аз искам да се оженя за моя приятел Бойко, но жена ми не дава и ме бие със *** по главата!
7
6
 
16
 
! Отговори
нормален преди 9 години
Този,който казва,че няма щастие, е ограничен и непросветен.Мисли с оная си работа! Какво ви интересува интимният живот на хората. Това никога не можах да го проумея. Хората са такива,каквито са. Ти ли ще кажеш какви трябва да бъдат и какво да правят. Всеки се чувства щастлив по различен начин. Всеки живее собствения си живот. Защо да слуша чужди мнения и да се съобразява с тях. Най-важното е да си човек и да не пречиш на другите. Запомнете го един път завинаги. Не си врете любопитните и всезнае
6
5
 
14
 
! Отговори
Бургас преди 9 години
Абе тука да не ревнувате половината ? К'во ми пука с кой се тъпче тоя ! Важното е, че е забавен маняк във филмите. Турците ни тъпчат както си искат, ама на вас евреите продължават да са ви най-големия проблем...щото ко не ги мразите няма да ви вземат в Хитлер Югенд. Дааеаа промитите мозъци !
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Как се запознах с баща ви"
4
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сладури.
3
3
 
22
 
! Отговори
Абориген преди 9 години
Ейй пропаднали *** .. не стига че по цял ден ни занимавате с *** като Ким ами сега и *** натрисате !!!!!
2
4
 
16
 
! Отговори
Бригадир с каскет преди 9 години
Фрийк шоу
1
5
 
24
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Хамерикански ценности братче ко да прайш?