Боби Кристина Браун се подобрявала, отваряла си очите

Леля ѝ отрече, че ще ѝ изключват системите
Обновена: 11 фев 2015 16:57 | 11 фев 2015 16:57,
18
Боби Кристина Браун се подобрявала, отваряла си очите
Ник Гордън и Боби Кристина Браун Снимка: Getty Images

Дъщерята на Уитни Хюстън - Боби Кристина Браун, продължава да бъде на животоподдържащи системи, но състоянието ѝ се подобрява. Нейната леля Леола Браун каза в интервю за Fox 5 TV, че нейната племенница си отваря вече очите и дава обнадеждаващи сигнали за подобрение.

Още по темата
Вчера се появи информация, че днес, в деня на смъртта на Уитни Хюстън, ще бъдат изключени системите на Боби Кристина, защото състоянието ѝ е безнадеждно. Адвокатът на баща ѝ Боби Браун обаче опроверга и подчерта, че се дава грешна информация за състоянието на момичето.

Лелята - Леола Браун, също отрече, че ще спират животоподдържащия апарат и помоли всички да имат надежда и да се молят за Боби Кристина.

Леола Браун разказа в интервюто колко тежко е било за семейството да гледат 21-годишното момиче в такова състояние.

"Криси дава много признаци, че ще се оправи. Тя е добре. Още е на поддържащи системи, но се подобрява и си отваря очите", твърди тя.

Леола Браун отказа да коментира раните, които са били открити по лицето на Боби Кристина. Въпреки това заяви, че интимният ѝ партньор Ник Гордън не оказва добро влияние върху нея.

"Надявам се скоро той да бъде обвиняем в разследването, което води полицията по случая с Криси", заяви лелята на Боби Кристина.

Леола Браун също допълни, че тя не познава Ник Гордън, въпреки че е живяла заедно с брат си и Уитни Хюстън в една къща, а момчето е било като доведен син на семейството. Лелята твърди също, че двамата с Боби Кристина нямат официално сключен брак.

Сестрата на Боби Браун даде ясно да се разбере, че инцидентът не е опит за самоубийство.

"Всички трябва да знаят едно със сигурност - Криси никога не би си посегнала, тя обича живота твърде много", обясни тя.

В същото време и друг член на семейството - Шейн Браун, потвърди, че братовчедка му е по-добре и че има надежда тя да се оправи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.