Най-горещите нови татковци в Холивуд

Вижте кои звезди се сдобиха с деца през изминалата година
12 фев 2015 13:50, Теодора Драгоева
5
Най-горещите нови татковци в Холивуд
Снимка: Getty Images

През изминалата 2014-а година много известни и горещи мъже станаха бащи. Пример за такъв е Ащън Кътчър, който приветства дъщеря си Уайът Изабел в края на септември 2014-а.

Майката на бебето - актрисата Мила Кунис, не спира да хвали Ащън за това колко грижовен баща е и колко много ѝ помага в отглеждането на бебето.

Сред другите известни и доста грижовни татковци можем да отличим горещия австралиец Крис Хемсуърт, който вече е многодетен баща, след като жена му Елза Патаки го дари с момчета близнаци миналата година, а двойката имаше и една дъщеря.

Крис редовно е засичан от папараците в компанията на семейството си и по-всичко личи, че е татко за пример.

Може би обаче холивудските фенове най-много се развълнуваха от първото бащинство на двамата красавци с името Райън - Райън Гослинг, който се сдоби с момиченце от половинката си Ева Мендес, и Райън Рейнолдс, който също стана баща на дъщеря, родена от актрисата Блейк Лайвли.

И за двамата се чува, че са изключително развълнувани от новата си житейска роля и помагат активно на половинките си в грижите за наследниците си.

Вижте кои са най-горещите нови татковци сред известните мъже в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
До Анонимен #1 преди 9 години
Правилно. Изключения за мен са Джеф Бриджис, Лиъм Нийсън, Мат Деймън и още няколко истински мъже и много добри актьори. Между другото Крис Хемсуърт никак, ама никак не е част от " Вашия отбор "!
4
1
 
2
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
БЕЗРАЗЛИЧИЕ!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо Джокович и Пике, са включени в "Татковци в Холивуд" Те не са актьори, те не са музиканти и не живеят в Холивуд! Хора, преди да слагате гръмки заглавия и да пишете статии, проверете си информацията!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подкрепям номер едно!!!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой от тия не става, освен Райън Рейнолдс. Тоя па на снимката - изобщо. За какви секс символи ми говорите?! Ако се върнем назад с 30-40 години и сравним с мъжете тогава, даже и Райън Рейнолдс не става. Сегашните са едни зализани женчовци.