Най-известните руски красавици в света

Вижте кои са най-красивите и влиятелни рускини
Обновена: 18 фев 2015 14:08 | 17 фев 2015 09:54, Теодора Драгоева
32
Най-известните руски красавици в света
Снимка: SNC

Рускините несъмнено са красиви жени, а освен това са доста амбициозни, умни и чаровни. Те по природа са надарени със стройни тела, за които се грижат умело, а освен това са известни със своите правилни черти на лицето, сини очи и буйни коси.

Освен това рускините обикновено са жени, които държат на семействата си, активни са в обществото и се изявяват успешно както в политиката, така и в света на спорта и шоубизнеса.

Точно такъв тип дама е Полина Дерипаска.

Тя е издател по професия и е съпруга на руския бизнес магнат Олег Дерипаска (олигарх от бизнеса с цветни метали и алуминий, държи големи дялове в „Крайслер“ и „Щрабаг“).

Освен това 35-годишната Полина е дъщеря на Валентин Юмашев, който беше в екипа на Борис Елцин.

Г-жа Дерипаска е получила престижното си образование в топ частното училище „Millfield“, а освен това се е дипломирала в Московския университет.

Тя е успешен бизнес предприемач и собственик на компанията Forward Media Group, която издава редица списания. Най-известното от тях е руското издание на Hello!

Чаровната дама е майка на две деца – момиче и момче. Полина е много добра приятелка на последната г-жа Абрамович – Дария Жукова.

Вижте в галерията на Тialoto.bg и кои са другите руски красавици с най-голямо влияние

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
Точно напоследък си пуснах някакъв филм с гласов превод. И там видях едни прекрасни като ангели светли хора, ама всичките красавци - и мъжете, и жените. Някаква изключителна красота и мекота на чертите. И си викам, брех, от коя ли държава е тоя филм? Европейци ще да са, някак не ми мязаше на американско нищо, вкл и хората. Скандинавци? Чак такива красавци с меки черти - не. Почудих се малко и после естествено, оказа се руски филм.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нормални жени - фотошоп- грим- силикон- пари , то всяка втора на улицата ще я направиш същата с тоя ресурс, дори кабаева най ми хареса- хубава -лоша,но поне естествена
11
1
 
11
 
! Отговори
Наистина са хубави преди 9 години
поне една част от жените в галерията,други - не чак толкова, а 1-2 са твърде елементарни в лице.По едно нещо обаче си приличаме - по улиците в Русия, в ежедневието, можеш да видиш много по-красиви жени и момичета, в сравнение с показаните тук,за които дори не знаем доколко ги е разкрасил фотошоп.По друго се различаваме: Руснаците все пак успяват да покажат красавици в конкурсите за "Мис" и сред жените на олигарсите, а при нас до такова ниво достигат невзрачни *** със спонсори-простаци.
10
2
 
13
 
! Отговори
Садо Мазов преди 9 години
Рускините са магьоснички в леглото. Но всеки мъж имал щастието да попадне там, трябва освен да се наслаждава, и да слуша едновременно какво му заповядва кака му от Русия, защото калашника чака под леглото!
9
1
 
21
 
! Отговори
Василеса преди 9 години
Явно тайната на успеха е " да се родиш в правилното семeйство или да намериш правилния олигарх":)
8
1
 
21
 
! Отговори
Хуя мора хуя нант преди 9 години
А наша Тоца защо не води класацията? Нали беше мисис Русия?
7
13
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Страшни красавици, нема що. С малки изключения изражението им крещи "рускиня" от 100 км.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
метнала се е на баба си, Наи́на Ио́сифовна, същата красавица!
5
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази на снимката е грозна, както и втората от поредицата снимки, и за мое учудване - и гаджето на Путин Кабаева има много селска физиономия сред тези стилни дългокраки красавици.
4
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те избягали от Русия, те рускини ги наричат. Един човек, който напуска една държава, не иска да има нищо общо вече с нея. Остава само една носталгия по семейството и нищо повече.
3
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да бе, тия се срамуват, че имат нещо общо с русия. майката и бащата /за нея не съм сигурен/ са австрийски граждани. а иначе и айшето да се вземе за дерипаска /евреин, разбира се/ ще стане - амби..., умна и чаровна! p.s. - мисис свят
2
14
 
19
 
! Отговори
Кузмич преди 9 години
Ета краварка Дуся ?
1
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мис крокодил къде е?