Дакота Джонсън си откраднала бельо от "50 нюанса сиво"

Актрисата си прибрала и камшик от реквизита на филма
Обновена: 19 фев 2015 14:19 | 19 фев 2015 11:24, Мария Дуковска
12
Дакота Джонсън си откраднала бельо от "50 нюанса сиво"
Дакота Джонсън; Снимка: Reuters
Дакота Джонсън си взела „удобно” бельо от реквизита на „Петдесет нюанса сиво”. В еротичния филм на 25-годишната актриса ѝ се наложило да носи секси бельо, превъплъщавайки се в ролята на Анастейжа Стийл.
 
Изглежда тя толкова го харесала, че решила да си вземе няколко броя.

Това признава самата Дакота, споделяйки: "Откраднах много от бельото – беше много удобно”.

Звездата също така разкри и друга своя "кражба" – на кожен камшик, който обаче по нейните думи просто събира прах в гаража ѝ.

И макар че „Петдесет нюанса сиво” се превърна в абсолютен победител по гледаемост в много страни, актрисата споделя, че ѝ е било много трудно да се снима в него.

На въпроса коя е била най-голямата ѝ жертва, тя отговори: „Да направя „Петдесет нюанса сиво”. Целият свят ме видя гола”.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
5
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Най-странното е следното ... срам я е че се е снимала гола (не съм гледала още филма,, и няма да дам пари за да го гледам), а после съжалява. Няма ли човек акъл да не прави нещо за което ще съжалява? Явно не е мислила с главата
8
0
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Значи аман от аматьори и празни приказки! Господинчо, 9, всичко в нюансите става доброволно. Боят в Перник със съгласието на жената ли става? Тоз пък 10, като си въобразил, че е голямо вълшебство да пльоснеш нищието си на тиквата не овцата, която ти се е вързала и все едно светът е хванал в шепите си! ***.
7
2
 
2
 
! Отговори
do 9 преди 9 години
Зависи с какво я биеш. ;)
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато мъж бие жена в "50 нюанса сиво" това е възбуждащо, когато я бие в Перник е традиция, а в София е домашно насилие.
5
10
 
10
 
! Отговори
Гост преди 9 години
Не е грозна като външен вид Дакота, обаче няма никакъв сексапил в нея, една такава като дървена стои. И фотогенична не е , ужасно излиза на снимки. Макар и с двама прочути родители тя не става за актриса, трябва да си избере друга професия.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И мене кво ме интересува? *** по цял ден се чудят как да направят скрита реклама на филма. Утре сигурно ще четем, че е кихнала срещу огледалото и е преброила 50 нюанса в пръските.
3
2
 
17
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 9 години
Откакто свят светува,за да бъде забелязана една жена трябва да се съблече.Дали на четири очи,дали за пред камерите,факт.Дакота,добре че ти лъсна *** че да те заговорим.В един слаб филм,ако няма и гениталии....пиши го бегал.Първата седмица е нормално след толкова агресивна реклама да бъде посещаван филма.Искам да видя данните след третата.
2
6
 
7
 
! Отговори
край преди 9 години
Жена ми е по хубава НО ЧУЖДОТО също не е за изпускане. Да ми звънне - ще се разберем. Обаче без снимки.
1
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
охх ще повърна вече от тая книга/филм навсякъде, само за нея се пише само за нея се говори. бляк! Маркетинг ли бе, чудо ли бе.