Кристен Стюарт: Личният ми живот не е риалити

Актрисата позира в момчешка визия за новия брой на Wonderland
20 фев 2015 16:46, Теодора Драгоева
5
Кристен Стюарт: Личният ми живот не е риалити
Снимка: Wonderland

Кристен Стюарт позира в нова черно-бяла сесия за списание Wonderland (февруари/март 2015). Снимките са дело на фотографа Хеди Слиман.

24-годишната актриса, която стана известна със сагата „Здрач“, показва своя момчешки стил в близки портрети, на някои от които дори позира с цигара.

В последната година Кристен, която е рекламно лице на Chanel, с гордост демонстрира в личния си живот своята андрогинна, бунтарска визия (подстрига се, редовно носи мъжки дрехи, а жълтите медии я подозират в романтична връзка с приятелката ѝ Алисия Каргайл).

Този месец пък тя обсъжда с изданието вижданията си за феминизма.

Ето и няколко акцента от интервюто с 24-годишната актриса, която играе в хита с Джулиан Мур – „Все още Алис“ (за който Джулиан е номинирана за „Оскар“):

За жените в киното: „Глупаво е да играя адвокат на дявола и да обсъждам женските роли в Холивуд, защото все пак там работя. Феминизмът е нещо, което стана странно модерно напоследък. Много момичета на моята възраст се имат за феминистки, но като че ли не са наясно с всички неща, които стоят зад това. Аз също вярвам, че мъжете и жените трябва да имат равни права, но феминизмът не се изчерпва само с това.“

За това, че се пробва в писането на сценарии: „Наскоро написах сценарий за един кратък филм и съм наистина горда от резултата. Това е един по-абстрактен разказ – прилича на поема. Хората все ме питат защо не режисирам игрален филм по този сценарий, но аз искам известно време да съм просто актриса и да натрупам опит в професията.“

За личния си живот: „Хората считат, че след като съм актриса, трябва да ги забавлявам и с личния си живот. Моят живот обаче не е риалити шоу или предаване за обществена консумация. Често това, което излиза като информация в жълтите медии за мен, е фалш и няма нищо общо с истината, просто защото някой журналист си го е изтълкувал.“

За да видите снимките на Кристен, посетете галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
11
 
! Отговори
леле мале преди 9 години
Изключително важна и образователна статия за една наистина велика личност на нашето съвремие. А това че позира с цигара е наистина едно от най-новаторските и същевременно креативни прояви на метафизично творчество, което историята изобщо някога е виждала и едва ли ще види повече. Припаднах от възхищение, два пъти !