Кристен Стюарт: Гордея се със "Здрач"

Актрисата е неузнаваема в нова фотосесия
Обновена: 26 фев 2015 12:16 | 26 фев 2015 12:16, Мария Дуковска
16
Кристен Стюарт: Гордея се със "Здрач"
Снимка: Interview
Кристен Стюарт не се вписва в образа на обичайната холивудска звезда. Тя няма нищо против да си спести грима в ежедневието, да носи размъкнати дрехи и да не бъде наричана „секси“.

От друга страна, ако трябва да бъдем обективни, големите скандали не подминаха актрисата и точно като истинска звезда тя се забърка в любовен триъгълник, заради който и прекрати връзката си с Робърт Патинсън.

Като че ли след финала на поредицата „Здрач“ и края на любовните отношения Стюарт-Патинсън 24-годишната актриса се скри от медийното пространство. Това обаче не ѝ попречи да се съсредоточи върху кариерата си.

Доказателство за това е фактът, че наскоро Кристен стана първата американка, удостоена с награда „Сезар“ (френският еквивалент на „Оскар“).

Сега пък звездата се появява на страниците на мартенския брой на списание Interview и откровено говори по различни теми. Ето и част от тях:

За „Здрач“: „Напълно разбирам всеки, който иска да говори глупости за „Здрач“, но в него има нещо, заради което до ден-днешен безкрайно се гордея. Хората винаги са сравнявали филма с други неща и са се опитвали да разберат защо съм взела някои решения. А аз винаги казвам, че всяко едно решение, което съм, което ме е довело до този момент, ме е направило това, което съм“.

За това да носи токчета: „Мога да го правя за около три минути“.

За това какво следва: „Пиша стихотворение за сватбата на един от най-добрите ми приятели. Имам нарисувани и няколко картини“.

За любимата ѝ част от актьорската игра: „Смешно, защото аз обичам всички тези глупости. Обичам чувството да седя на снимачната площадка и да си мисля: „Уф, има още четири проклети часа, докато можем да направим това, което планирахме с месеци“.

Влезте в галерия на Tialoto.bg и разгледайте неузнаваемата Кристен Стюарт за списание Interview.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: филмКристен Стюарт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ииии гуляма рабта е тоз филм. Гледау *** пу тиливизура. Харна мума и секи искаши да я млати.
11
3
 
0
 
! Отговори
belle преди 9 години
До Анонимен+1 Тоя дето се снима във филма за Левски е по-добър актьор. Тая става само за ждрулене като си пиян като *** :D
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам таз девойка кой я излъга, че става за актриса. Актриса с по-безизразна физиономия и по-бездарно декламиране няма и при първокурсниците в НАТФИЗ...
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грозна фотосесия. Не съм я виждал иначе, може да е хубава тя.
8
3
 
7
 
! Отговори
\m/ преди 9 години
Мен пък ме кефи тая! Много е добре, че хората имат различни вкусове :), ето примерно жени с големи бюстове не харесвам, ама хич!
7
4
 
3
 
! Отговори
ekkko преди 9 години
Яко кудкудякане пада в коментарите отдолу. Я да си траете там в курника!
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствения качествен филм с нея е "Welcome to the Rileys ". Тъпо е да се прославиш с филми като "Здрач".
5
3
 
3
 
! Отговори
Тракийски преди 9 години
Добра актриса беше, помня и ролята в Into the wild. Язък, че се хвана с тоя *** филм. Едва ли ще се върне някога на голямата сцена.
4
6
 
6
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 9 години
Тази наистина е пън.Наскоро излезе едно нейно домашно порно в известен сайт с порно тюбове....Еми то бива да си пасивна жена ,ама нейното няма научно обяснение.
3
5
 
16
 
! Отговори
abc преди 9 години
Тази е такъв пън, че няма накъде! Безлична, безизразна и най-вече лоша актриса, а да не говорим и за залитането ѝ по-женско месце в последно време! Става все по-неприятна!
2
4
 
15
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 9 години
Един от най тъпите вилми във историята
1
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълен потрес!