Джъстин Тимбърлейк тръпне да стане баща

Певецът очаква да се роди първото му дете в края на март
5 мар 2015 14:51, Мария Дуковска
4
Джъстин Тимбърлейк тръпне да стане баща
Джесика и Джъстин; Снимка: Facebook
Много скоро семейство Тимбърлейк ще се увеличи с още един член. Всъщност Джъстин и съпругата му Джесика нямат търпение да станат родители и са много развълнувани заради предстоящото щастливо събитие.

Актрисата и певецът, които се ожениха през 2012 година в Италия, очакват първото си дете в края на март или началото на април. Щастливите бъдещи родители плануват да освободят достатъчно време за семейството си, за да могат да се грижат за бебето си по възможно най-добрия начин.

Източник сподели: „И двамата са много развълнувани за тази нова глава от живота им и са готови да станат родители. Двамата са страхотен екип и заедно ще участват във всичко“.

Преди два дни Джесика Бийл имаше рожден ден и отпразнува навършването на 33 години в Лос Анджелис. Очевидец разкри, че бъдещите родители празнували с още десетина близки приятели на актрисата. Съпругът ѝ Джъстин Тимбърлейк пък я поздрави специално, като публикува тяхна обща снимка и написа мило пожелание.

Миналата седмица Джесика приключи снимките по последния си филм „The Devil and the Deep Blue Sea“, чиито снимки бяха в Ню Орлиънс.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
yyy преди 9 години
И аз тръпна, ама трябва да намеря нещо по-засуканичко.
1
4
 
2
 
! Отговори
ама той жена има ли преди 9 години
Тои не беше ли инакоподобен щото те си осиновяват